Nechte se inspirovat novým katalogem Rodinné domy 3D 2012

S novým rokem přichází také společnost G SERVIS s novým, tentokrát již 17. vydáním katalogu Rodinné domy 3D 2012, který je v prodeji za 199 Kč. Za sedmnáct let existence společnost dodala tolik projektů rodinných domů, že pokud by se soustředily na jednom místě, vzniklo by město velikosti Mostu.

Novým katalogem vstuouje G SERVIS na trh s nabídkou rovných 1000 projektových řešení a z tohoto počtu je 40 projektů zcela originálních. Rozrostla se kategorie projektů v tzv. nízkoenergetické variantě, tedy aktivních a pasivních domů, a přibyly i další půdorysy. Informace o projektech nyní poskytují více detailů, k čemuž slouží vyklápěcí stránky.

Při listování pěti stovkami stránek katalogu najdete řadu novinek. Patří mezi ně třeba projekty oplocení a plotů, které přispějí k bezpečnosti bydlení. Přemýšlíte, kde budete ve volných chvílích relaxovat? Stále platí, že zahradní návrh pro vás může zpracovat u architektka, ale nově ho můžete obohatit také projektem altánu. V nabídce jsou také projekty garáží a stání pro dva vozy. Pokud chcete zvolit úsporný zdroj vytápění a přemýšlíte o zvelebení domova pomocí krbu, nebojte se zvolit AKU vytápění. Jedná se o teplovzdušný podlahový systém vhodný pro stavebníky, kteří počítají s instalací krbu.

G SERVIS rozšířil také portfolium svých služeb. Zákazníci si tedy mohou objednat vyřízení stavebního povolení a vyhnout se tak stresům a byrokratickému souboji s úřady. Dáváte-li přednost online prohlížení projektů prostřednictvím mobilu, jistě nepřehlédnete QR kódy, jež slouží ke sběru informací z katalogu s cílem přenést vás do virtuálního prostředí G Servisu, nabídnout uložení kontaktu nebo přímo odeslání požadavku díky online formuláři Zeptejte se projektanta. Lepšímu zobrazování stránek napomohl mobilní web, který má zjednodušený a pro telefon přehlednější obsah.

26.01.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444