Nebaví vás vytírat podlahy? Pořiďte si robotický vytírač Scooba 230

Všichni víme, že uklízení je nezbytné. Málokomu se však do vysávání nebo vytírání podlah chce. Přemýšleli jste někdy, jaké by to bylo, kdyby za vás veškerou práci odvedl někdo jiný?

Scooba 230Přinášíme vám tip na robotický vytírač Scooba. Na rozdíl od mopu nebo hadru, Scooba používá k ošetření podlah pouze čistý roztok a nikoliv špinavou vodu, jako se to děje právě v případě klasického úklidu mopem.

Důležité vlastnosti Scooby 230:

  • efektivně a šetrně čistí dlaždice, linoleum a dřevěné podlahy
  • k řízení úklidu a orientaci v místnosti používá jedinečný systém iAdapt speciálně vyvinutý společností iRobot
  • používá virtuální zdi k zabránění přejezdu z místnosti do místnosti
  • dokáže rozeznat schody a další překážky a zabránit tak pádu nebo nárazu
  • Scooba 230: nejkompaktnější robotický vytírač na světě
Scooba 230Revoluční model robotického vytírače Scooba 230 se od 5. 11. 2012 začal prodávat v síti autorizovaných prodejců značky iRobot. Scoobu 230 si mohla veřejnost poprvé prohlédnout na veletrhu CES. Nyní vstupuje tento nejkompaktnější, avšak stále maximálně účinný robotický vytírač rovněž na evropské trhy. Inovativní Scooba 230 dokáže díky svým extrémně kompaktním rozměrům (89 mm na výšku a 165 mm v průměru) zajistit efektivní úklid i v stísněných prostorech a na těžko dostupných místech.

Koupelna nebo malá a členitá toaleta proto nepředstavují v rámci tohoto nového konceptu robotických vytíračů žádný problém. Scooba 230 disponuje aktivním zásobníkem s čistícím roztokem, který aplikuje na podlahu, zatímco použitá špinavá voda se sbírá do speciálního zásobníku, jenž se na konci úklidu jednoduše vyprázdní. Podlaha tak při úklidu nepřijde do styku se špinavou vodou plnou bakterií.
Scooba 230Scooba používá 3stupňový čistící systém:

1. podlahu navlhčí
2. pomocí jemných kartáčků ji vyčistí
3. následně z ní odstraní špinavou vodu

Díky snadno odnímatelné spodní části se nová Scooba 230 navíc velmi snadno čistí. V rámci jednoho uklízecího cyklu dokáže Scooba 230 vytřít místnost o velikosti až 14m2.

Pro více informací navštivte stránky http://irobot.cz/produkty
06.12.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444