Navštivte zkušeného stavitele nízkoenergetických dřevostaveb na veletrhu FOR ARCH

Domy inspirované přáním zákazníka

Vyhovět požadavkům a přáním svých zákazníků je pro společnost ALFAHAUS alfou a omegou. Pokud tím neutrpí technické vlastnosti domu, je snaha vyhovět základním kamenem firemní filozofie. Právě díky tomuto přístupu vznikl unikátní koncept nízkoenergetických montovaných dřevostaveb, jejichž výstavbu společnost v uplynulých letech zrealizovala.

Alfahaus spolupracuje s klientem od vzniku projektu až po výstavbu. V rámci individuální realizace si klient může vybrat z různých typů stěnových systémů. To vše s důrazem na funkčnost, praktičnost, design a v neposlední řadě ekologický dopad.  
 

Projektové domy inspirované požadavky zákazníků

Díky tomu, že společnost plně naslouchala přáním svých zákazníků a nechala se jimi inspirovat, vytvořila i dvě úspěšné řady projektových domů. Ty se těší velké oblibě, protože splňují nadstandardní představy o ideálním bydlení. Zákazník může vybírat ze dvou variant: EKONOMY a KLASIK.
 
Výhodou projektového domu je úspora času, protože projekt je již hotový, a fakt, že zákazník předem ví, jak bude dům vypadat a jaká bude jeho finální cena. 
  • Projektové domy KLASIK jsou ideální variantou pro náročnější klientelu, která chce od domu víc než jen střechu nad hlavou. Snoubí se v nich moderní vzhled, funkčnost a kladný dopad na životní prostředí. Jedná se o nízkoenergetické domy s difúzně otevřenou nebo uzavřenou stěnovou konstrukcí v jejím nadstandardním provedení. 
  • Domy EKONOMY jsou vhodné pro mladé rodiny, které potřebují skloubit požadavky na kvalitní a cenově dostupné bydlení. Domy mají standardní difúzně uzavřenou stěnovou konstrukci, která, ale stejně tak jako jiné, zajišťuje uživatelsky velmi komfortní klimatické podmínky. 
Přestože se jedná o typizované domy, ještě stále je zde prostor pro individuální úpravy podle přání zákazníka. 

bydlinekFor Arch je za dveřmi
Nejen domy EKONOMY a KLASIK může zvídavý zájemce vidět a informovat se na ně na nadcházejícím veletrhu For Arch, který se bude konat v Praze v Letňanech ve dnech 19. – 23.9.2017 a kterého se společnost Alfahaus také zúčastní. U stánku společnosti (hala 5 – stánek C09), který bude reprezentován profesionálním týmem zaměstnanců, se lze zcela nezávazně informovat na vše, co by měl zájemce o výstavbu montované dřevostavby vědět a podle čeho se rozhodovat. Poslední novinkou, která bude na veletrhu k vidění, bude nový dům typu EKONOMY. Disponuje ještě větší užitnou plochou, než mají všichni jeho předchůdci, a který vznikl jako další varianta v důsledku velké poptávky ze strany zákazníků. 

11.09.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444