Navštivte showroom společnosti Blum

V nových reprezentativních prostorách firmy Blum se dozvíte, jak vypadá a funguje nábytkové kování přímo v nábytku při jeho používání. Ten pak bude naplněný věcmi přesně podle vaší potřeby. Lidé z Blum vám pomohou s orientací v sortimentu a představí možnosti použití kování. Nasbíráte tak inspiraci pro plánování nejen kuchyní, ale také obývacího, koupelnového nebo ostatního nábytku.

Užijte si stavění kuchyně na zkoušku

Koupit kuchyň představuje rozhodnutí na dlouhá léta. Kuchyně jsou poměrně složité. Až 60% majitelů nových kuchyní by podruhé něco řešilo jinak. Proto Blum poskytuje službu: „Kuchyně na zkoušku“. Ze skříněk na podvozcích s kolečky postaví vaši budoucí kuchyň dříve, než si ji koupíte. Tím můžete jenom získat.

Vyzkoušíte si předem svou budoucí kuchyň ve skutečné velikosti a dostanete odpověď na spoustu otázek. Budete mít dostatek místa pro pracovní desku? Bude se vám pracovat pohodlně a půjde práce od ruky? Vejdou se vám všechny ukládané předměty? A budete k nim mít snadný přístup? 

 
Budete mít předem jasno tom, jak se v kuchyni pohybovat, co a kam uložíte. Kuchyně bude pak přesně vyhovovat vašim potřebám. Skříňky na kolech se dají rozestavit bleskurychle do rozličných uspořádání. V klidu si vyzkoušíte, které uspořádání vám nejlépe vyhovuje. Službu „Kuchyně na zkoušku“ v Blum nazývají zkušební jízdou. Vdechne život vašemu projektu nové kuchyně.

Protože postavit kuchyň na zkoušku zabere nějaký čas, je potřeba si zarezervovat termín a prostor v showroomu Blum  pomocí rezervačního formuláře.


Od poloviny května znovu otevírají pro veřejnost. Vstup je možný pouze při dodržení bezpečnostních opatření a výhradně pro zákazníky, kteří mají rezervovaný termín.

Pamatujte, vaše kuchyň má být nejen krásná ale i praktická. Více na: www.blum.com.
 
12.05.2020 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444