Návrat legendy - otočný vypínač

Není pochyb, že image interiéru vytvářeji i sebemenší drobnosti. Takzvané designové ikony jsou stálicemi v interiérovém návrhářství. Proto se k nim designéři rádi vrací a oprašují jejich slávu. Takovým kouskem jsou i porcelánové vypínače a zásuvky Decento®.

Stylové a historické předměty mají duši. Připomínají „staré dobré časy“. Společnost ABB nyní nově nabízí v designové řadě porcelánových vypínačů a zásuvek Decento® i klasický otočný vypínač. V zajímavých interiérech stylu francouzské Provence, tradiční chalupy, či prvorepublikové vily, a dalších, jistě najde svoje uplatnění. 
Decento® - porcelánový originál
Zaujme nejen perfektním provedením a materiálem, ale právě svým tradičním způsobem pro ovládání osvětlení. Typický zvuk při sepnutí vás vrátí do dětství a budete chtít zhasínat a rozsvěcet stále dokola. Chladivý porcelán evokuje pocit čistoty a nikdy se neomrzí. Decento® s otočným spínačem je k dispozici jak v celoporcelánovém provedení, tak i s dřevěnými rámečky v odstínu přírodní buk a třešeň, pro možnost širší škály při odlaďování vašeho interiéru.  



Více informací naleznete na adrese www117.abb.com.
13.12.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444