Naše kotelna pro váš bytový dům, SVJ

Společenství vlastníků bytových jednotek a menší bytová družstva v Brně a dalších větších městech aktuálně řeší otázku rekonstrukce a modernizace starých kotelen. Původní vytápění navržené a zrealizované v devadesátých letech již není dostačující a nároky na jejich vybavení jsou dnes mnohem vyšší.

Společnost SETOP s.r.o. nabízí odbornou pomoc s řešením od prvotní schůzky až po předání nové spuštěné kotelny – vše navrhneme a zrealizujeme na klíč.

Zaměřujeme se na realizaci ve větších městech, jako je Brno, Vyškov, Blansko a jejich okolí.

1. Projekt plynové kotelny  pro váš bytový dům, SVJ

Projekt vaší nové kotelny zpracují naši zkušení projektanti. Všechny námi montované kotle dobře znají a v projektu použijí řešení optimalizované na míru přímo vaší kotelně.
 
  • Bezchybný projekt je podmínkou úspěšné realizace
  • Vybereme nejlepší kotel pro vaše bydlení
  • Navrhneme optimální velikost, případně počet kotlů
  • Navrhneme optimální velikost zásobníku na ohřev teplé vody
  • Vyřešíme spalinové cesty, komín, přívody vzduchu,..
  • Doporučíme moderní řídící systém, který vám zajistí úsporu nákladů
 

2. Výběr vhodného kotle/kotlů pro váš bytový dům

Do projektu navrhujeme vždy osvědčené řešení. Dbáme na kvalitu a dlouhodobý provoz s minimem servisních nákladů. Nejčastěji volíme kotle stacionární kondenzační s kvalitním výměníkem, který není tolik náchylný k zanášení nečistotami. Tyto typy kotlů mají minimum poruch a nejsou tolik náročné na čistotu a tvrdost vody v topném systému. Všechny tyto výhody máme dlouhodobě ověřeny při následném servisování již realizovaných akcí. Námi navrhované kotle jsou vyráběny v rámci ČR a SR – podporujeme místní výrobce.
 

3. Realizace díla – vaší nové plynové kotelny

Samotná realizace probíhá dle schváleného projektu v předem dohodnutém termínu. Musíte počítat s krátkodobou odstávkou, ideální je proto naplánovat rekonstrukci mimo topnou sezonu. Při rekonstrukci jsme schopni vyřešit i drobné stavební práce, opravy omítek, přívody vzduchu, atd. Naši topenáři mají mnoho zkušeností z předchozích děl. Nejsou to nezkušení „vodaři“, kteří  kotelnu nikdy neviděli. Závěrem provedeme spuštění kotlů autorizovaným servisním technikem, provedeme zaškolení obsluhy, doložíme revize, atesty a všechny potřebné dokumenty. Výsledkem je nová krásná kotelna s dlouhodobou životností, která vám bude dělat radost.

V průběhu podzimu 2018 jsme realizovali několik rekonstrukcí kotelen v bytových domech v Brně. Nejlepší recenze máme na kotel Protherm Medvěd Condens 48KKS, proto při výběru padla volba právě na tento typ. Jedná se o novou řadu kotlů Protherm, které vynikají jednoduchostí obsluhy, bezproblémovým provozem a možností ohřevu teplé vody v externích zásobnících. Další nespornou výhodou je jejich vhodnost pro napojení na původní topné systémy a prodloužená záruka 5 let.

Pro ohřev teplé vody byl instalován nepřímotopný ohřívač ACV, jehož předností je vysoce kvalitní izolace, možnost umístění na zem, nerezový zásobník a ovládací panel s teploměrem a regulačním termostatem. Jedná se o zásobníky určené pro náročné provozy.

Tyto instalace byly doplněny opět velmi kvalitními čerpadly značky Grundfos (konkretně ALPHA2) a expanzními nádobami Reflex.
 

Záruka na kotelnu
Společnost SETOP s.r.o. poskytuje nadstandardní záruku na kotle v délce pěti let.
 
Rádi vám s rekonstrukcí nebo novostavbou vaší kotelny pomůžeme.
Obraťte na naše techniky, případně nás navštivte v naší provozovně na ulici Brněnská 83, Holasice, tel.: 733 539 189, e-mail: obchod@setop.cz. Více informací na www.setop.cz.
 
PR - SETOP s.r.o.
Foto - realizace společnosti
31.10.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444