Nápady pro praktické kuchyně

Kuchyně bývá většinou středobodem celé domácnosti. Je to místo, které slouží k přípravě jídla, často zároveň k setkávání rodiny nebo přátel a mnohdy i ke společnému vaření. Aby vám takové chvíle ve vaší kuchyni přinesly co nejvíce radosti, naplánujte si ji tak, aby byla maximálně funkční a zajistila vám dostatek prostoru a dokonalý přehled.

Kdy je kuchyň praktická?

To rychle prokáže každodenní praxe, protože lidé používají kuchyně intenzivně a často. V průběhu našeho průzkumu potřeb a požadavků jsme u firmy Blum identifikovali tři aspekty praktických kuchyní: dobrý a plynulý průběh pracovních postupů, optimální využití úložného prostoru, vysoký komfort pohybu.


Firma Blum přichází s filozofií praktických kuchyní. V podobě promyšlených výrobků jako ORGA-LINE, které do každé kuchyně vnáší vysokou funkčnost, v podobě řešení jako potravinová skříň SPACE TOWER nebo v podobě rohové skříňky SPACE CORNER, které jsou optimálně šité na míru požadavkům uživatelů kuchyní. A rovněž v podobě know-how, které představuje skvělou pomůcku již při plánování kuchyně. Nechte se inspirovat!

Prakticky přizpůsobivé

Podélné a příčné dělení ORGA-LINE se dá flexibilně uspořádat podle ukládaných předmětů. Nezáleží na tom, co vlastně chcete uložit; s ORGA-LINE vstupuje do zásuvky praktický pořádek a optimální využití místa, které tu je k dispozici. I když sem pak ještě přijdou i další, nové předměty, jako například hrnce nebo jiné nádobí.

Prakticky přehledné

S ORGA-LINE se dá vše uložit pěkně a přehledně, dokonce i vysoké láhve uložíte bezpečně a stabilně. Tak budete mít o všem výborný přehled: předměty uložíte díky ORGA-LINE viditelně a dobře setříděné. Nerezová vana vám usnadní úklid. A když se jednou návštěvě zachce pomoci vám s vařením, postačí jeden pohyb a správnou lahvinku budete mít hned po ruce.
 

Prakticky po ruce

Pomůcky do kuchyně ORGA-LINE usnadní vaši každodenní práci v kuchyni a postarají se o pořádek a přehlednost. Protože s řezačkou potravinové fólie, držákem na nože, stojánkem na kořenky a držákem talířů budete mít vše po ruce všude tam, kde to bude zrovna zapotřebí – v kuchyni nebo třeba venku na zahradě. A až bude uvařeno, všechny ty drobné pomůcky se zase rychle sklidí.

Prakticky čisté

Domácnost s dětmi se nevyhne neustálému úklidu a čištění. Děti si často zapatlají ruce a ty pak nechávají na nábytku nehezké stopy – kdo by tohle neznal? S ORGA-LINE to není vůbec žádný problém. Misky z vysoce jakostní nerez oceli se dají čistit naprosto jednoduše, aniž by materiál jakkoli trpěl – můžete je dokonce umývat i v myčce na nádobí. Taková je kvalita výrobků firmy Blum – neměnná po celou dobu životnosti nábytku.
20.01.2022 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444