Nápady pro bydlení hledejte na Pragointerieru

Chcete změnit interiér svého bytu nebo si jen tak pro potěšení pořídit nějaký doplněk k zútulnění domova? Nebo jste zvědavi, jakým směrem se ubírá vývoj v zařizování interiéru? Rezervujte si termín 6. – 9. září 2007 pro návštěvu nejrozsáhlejší přehlídky týkající se bydlení – veletrhu PRAGOINTERIER Living Fair.

V těchto dnech právě na výstavišti INCHEBA EXPO PRAHA v Holešovicích vrcholí přípravy tohoto setkání zájemců o novinky v oboru interiérů a bydlení s výrobci nábytku, bytového textilu, podlahovin, svítidel a bytových doplňků.

Levé křídlo Průmyslového paláce stejně jako u předchozích ročníků obsadí expozice moderního nábytku. Můžeme se těšit na nabídku čalouněného nábytku a sedacích souprav, na kuchyně a jejich vybavení, i na expozice výrobců vestavných skříní. Na své si přijdou i milovníci stylového nábytku, který bude umístěn v pravém křídle Průmyslového paláce. Velmi zajímavá bude sekce vestavěných částí interiéru v pravém křídle, zejména expozice výrobců a prodejců podlahovin. Mezi nejvýznamnější patří opět Zahradník parket, IBC parkety, Podlahy Heth. S praktickou nabídkou přichází firma City Self-Storage: pod heslem Moderní sklad a bezpečný sklep přináší řešení skladovacích prostor – pronájem bezpečné skladovací kóje. Pozornosti návštěvníků určitě neujdou ani expozice bytových doplňků a uměleckých předmětů do bytu, zastoupených například firmami Arfo, Essentia nebo PRO-BYT. Zájem vzbudí i prezentace zajímavých elektrospotřebičů pro domácnost, za všechny jmenujme např. firmu Domoswiss, která uvedla na trh žehlící systém švýcarské firmy Laurastar fungující na principu automatické páry 160° teplé, nebo firmu Amica, která nejen nabídne ve svém předváděcím kamionu před Průmyslovým palácem kvalitní nádobí a kuchyňské spotřebiče, ale uspořádá také oblíbené Lekce vaření pro každého.

Pozornost si určitě zaslouží střední hala Průmyslového paláce, kde budou zastoupeny ložnice, ložní prádlo a bytový textil. Zájemci o kompletní postel včetně moderního dekoračního přehozu by neměli minout např. expozici firmy Jacques & partner, která na veletrhu uvede novinku v oblasti materiálu pro výrobu matrací - tzv. Energy Foam. Elegantní i praktické ložní prádlo návštěvníkům nabídnou Czechtex a Cimex, firmy věrné svému oblíbenému veletrhu, ale i někteří noví vystavovatelé, např. Studio Moderna.

Krásná stylová střední hala poskytne prostor také soutěžím: Grand prix veletrhu v Salonu novinek a designu, jejíž vítěz získá kromě ocenění Grand prix také 25 m2 výstavní plochy na dalším veletrhu Pragointerier zdarma, a soutěži pro výrobce, návrháře a dekoratérská studia - Okno a styl, která bývá pro návštěvníky vítaným zdrojem inspirace.

Na veletrhu tradičně nebude chybět bohatý doprovodný program a soutěže pro návštěvníky i vystavovatele. Novinkou letos bude návštěvnická soutěž o letenky. K příjemné atmosféře veletrhu každý den přispěje vystoupení populárních zpěváků, např. Nadi Urbánkové, Petry Černocké, Jana Vančury a dalších.

Veletrh je svým podzimním termínem ideální příležitostí k hledání nápadů a inspirace na dárky pro své blízké, stejně jako pro realizaci vylepšení interiéru a zkrášlení domova „ještě před Vánoci“. Návštěvníci veletrhu budou moci jako každoročně využít zajímavých veletržních slev.

Více informací najdete na internetových stránkách www.incheba.cz/living.
16.08.2007 | tz
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444