Nanotechnologie zabrání úsadám a vyčistí potrubí

Anticalc? PLUS v soutěži

Anticalc? PLUS v soutěži

Hledáte způsob, jak spolehlivě a bez chemie zabránit úsazování vodního kamene v bytech, rodinných domech, potravinářských a zemědělských provozech, panelových domech, hotelech, nemocnicích i náročných výrobních provozech? Řešení představuje souprava pro fyzikální úpravnu tvrdé pitné i technologické vody Anticalc® PLUS 2010.

Spolehlivost
Anticalc® PLUS 2010, je mimořádně spolehlivý a pracuje i tam, kde jiné (starší) systémy selhaly. Jeho fungování pozná majitel objektu ihned po namontování. Bez údržby a s nezměněnou účinností pracuje až 50 let. Díky ověření na mnoha tisících instalací po celé ČR, poskytuje Geocentrum Teplice záruku vrácení peněz. 
 
Umístění
Anticalc® PLUS 2010 můžete umístit na patu objektu, za vodoměr (čerpadlo). Tím se zaručují ošetření všech rozvodů, koncových a technických zařízení vč. praček, myček, boilerů, koupelen, WC, kuchyní atd. najednou. Vodní kámen se neusazuje, dřívější úsady postupně mizí, všechno je čisté. Biomasa (řasy, bakterie) v rozvodech a bazénech jsou na minimu.
 
Montáž za vodoměr  
 
 
Vícenásobná montáž  
Úspory
Vodní kámen způsobuje značné ztráty. Úpravou vody snižujeme náklady na výměnu potrubí a opravy zařízení i prodloužení jejich životnosti. Ovšem největším přínosem úpravny Anticalc je skutečnost, že udržuje čistá všechna topná tělesa na ohřev vody. Již slabý nános vápníku na topné spirále pračky prodlužuje dobu ohřevu o 30 % času. Úspory za elektřinu (plyn) se šplhají v jedné domácnosti do tisíců. Ve firmách, hotelech, nemocnicích jsou to desetitisíce ročně. 
Čistota a zdraví
Kromě ztrát v penězích, jež jsou prokazatelné, je potřeba si uvědomit, že vápenatý povlak vnitřku rozvodů či povrchů dřezů, sprch či van je semeništěm bakterií.  Dráždí suchou kůži, ekzémy i vlasy. Narušuje textilní vlákno, usazuje se na rostlinách apod. Anticalc® PLUS 2010 od společnosti Geocentrum Teplice zvyšuje komfort užívání vody, protože takto upravená voda se chová jako měkká. 
 
bydlinekZískejte vstupenky na veletrh
Společnost Geocentrum s.r.o. zve všechny zájemce na veletrh For Habitat, který se bude konat 20.- 23. 3. 2014 v Letňanech v Praze. Návštěvníci zde obdrží spoustu informací o úpravně a mohou využít i výstavní slevy. Kdo předem zavolá na bezplatnou linku 800 100 731, obdrží bezplatnou vstupenku pro 2 osoby.
Změříme vám zdarma tvrdost vody, navrhneme technické řešení a cenu pro váš byt, panelák či firmu. Nebraňte se informacím a volejte bezplatně 800 100 731 nebo pište. Více také na www.anticalc.cz.
Zpracovala: PhDr. Dagmar Králová, jednatelka, 777 07 44 19, kralova@anticalc.cz 
13.03.2014
  • GEOCENTRUM s.r.o. Teplice

    Společnost se už 10 let specializuje na úpravnu pitné i technologické vody proti úsadám vodního kamene BEZ CHEMIE. Naši technici po celé ČR zdarma otestují vodu a připraví vám technický a cenový návrh řešení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444