Nalaďte si Rádio Bubble: první rádio k úklidu koupelny

Nalaďte se na úklid s rádiem Bubble

Nalaďte se na úklid s rádiem Bubble

Taneční rádio, zpravodajské rádio nebo rádio s vážnou hudbou, to všechno už známe. Právě teď si ale můžete naladit rádio, které má úplně jiný úkol. Zpříjemnit chvíle při úklidu a vyhnat nudu z koupelny! Rádio Bubble je tady a přesně ví, jak udělat úklid zábavnějším.

Už nemusíte hledat na Youtube seznamy písniček nebo mít jako kulisu puštěnou televizi. Teď jenom stačí vzít mobil do koupelny, naladit www.radiobubble.cz a je to. Zdá se vám rádio specializované na chvíle úklidu divné? Zbytečné? Nemělo by!

Z aktuálního průzkumu pro značku Jika totiž vyplynulo, že si rádio pouští k úklidu každá pátá žena. Úklid koupelny je v českých domácnostech totiž stále doménou žen. Když vezmeme v potaz, že každý den se koupelna uklízí ve 12 % domácností, několikrát týdně v 36 % a jednou týdně ve 43 % domácností, máme tu pořádně široké publikum, pro které je Rádio Bubble jako stvořené.

Speciální rádio musí mít i speciální programovou skladbu. Čeká vás Čistotéka, která nabízí široký výběr hudby od popu až po rap, protože muzika k úklidu prostě patří. Knihomolka se předvede s tím nejlepším a nejzábavnějším z populární české literatury. Aktuálně jsou na Rádiu Bubble připraveny k poslechu Deníček moderního fotra od Dominika Landsmana, povídky Báry Nesvadbové a fejetony Radky Třeštíkové. Zajímat by vás mohly i Mývalovy tipy, které poradí, jak zvládnout úklid levou zadní.

Pořad Čistotéka – Proud hudby k úklidu koupelny. Disko, funk, nebo rap? Stačí si vybrat!

Pořad Knihomolka – S příběhy je úklid hezčí, pusťte si Deníček moderního fotra, dopisy Radky Třeštíkové nebo povídky Báry Nesvadbové.

Pořad Mývalovy tipy – Díky jeho chytrým radám vám půjde úklid snadno a rychle
 

V týdeníku Filmová sprcha kritik Kamil Fila zhodnotí, co stojí za vidění v kinech, a s Výletníkem naplánujete během úklidu parádní rodinný výlet. V měsíčníku Čas na časák si virtuálně prolistujete aktuální čísla populárních časopisů, jako jsou Harper's Bazaar nebo Žena a život.
 

Pořad Filmová sprcha – Přemýšlíte, na co do kina? Kamil Fila pro vás hodnotí filmové novinky.

Pořad Výletník – Hledáte inspiraci na výlet? Náš Výletník vás vezme za hory i za doly.

Rádio Bubble – váš nový společník pro příjemné chvíle strávené (nejen) v koupelně.


Nově v programu rádia Bubble najdete i rozhovory se známými osobnostmi v pořadu V Koupelně s… a v přípravě je i pořad plný vtipu a nadsázky nazvaný Od sucha k suchu.

Vyzkoušejte, a pokud se přistihnete, že jste se při úklidu koupelny třeba jen trochu bavili, má Rádio Bubble splněno. A vy uklizeno. A o to tady jde!

Filmový kritik Kamil Fila při natáčení nového dílu pořadu Filmová sprcha.Filmový kritik Kamil Fila při natáčení nového dílu pořadu Filmová sprcha 
Časově omezená akce
Značka Jika ve svém portfoliu nabízí široké spektrum produktů, které usnadní úklid koupelny, ať už se jedná o speciální povrchy, či jiná chytrá řešení. Do 30. listopadu navíc můžete získat obklady a dlažby Jika s 20% slevou a k tomu jako bonus luxusní parfém Dior.

Více informací naleznete zde: Dvojitá odměna při nákupu obkladů a dlažeb značky JIKA
01.11.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444