Nakupovat stavební materiál můžete snadno na internetu

Chystáte se rekonstruovat či stavět a budete nakupovat stavební materiál? Nyní máte možnost nakoupit z pohodlí domova kompletní sortiment pro stavbu sádrokartonových konstrukcí. Společnost Rigips, přední dodavatel systémů suché vnitřní výstavby, totiž spustila nový e-shop.

Jedná se o nejpropracovanější internetový obchod specializovaný na prodej sádrokartonu a příslušenství. Zákazníci ocení především snadnost a rychlost nákupu. E-shop pracuje s celkovým konstrukčním řešením podle specifických potřeb zákazníka. Pro každou konstrukci spočítá spotřebu materiálu a cenu.

Výběr konstrukce a kalkulace materiálu a ceny

Zákazník uvítá také fakt, že nákupem na e-shopu na nic nezapomene, protože systém mu nabídne nejen sádrokartonové desky, ale také kompletní příslušenství včetně profilů, tmelů atd. Systém navíc garantuje kompatibilitu jednotlivých stavebních komponentů a ručí tedy za maximální kvalitu. A pokud si zákazník nebude vědět s nákupem rady, může zavolat do Centra technické podpory Rigipsu. Takovou službu e-shopy většinou nenabízejí.


Výběr stavebnin a odeslání objednávky
Srdcem obchodu je přehledný kalkulátor spotřeby materiálu a ceny, který zákazníkům výrazně usnadňuje nákupy. Potřebuje-li zákazník například vystavět podkroví, zadá typ konstrukce, výměru místnosti a systém mu spočítá příslušné množství sádrokartonových desek, profilů, tmelů a dalšího příslušenství. A samozřejmě orientační cenu. Nakupujícího pak kontaktují nejbližší smluvní stavebniny, které si sám vybral, a domluví s ním termín vyzvednutí materiálu.


Nákup materiálu suché výstavby na Rigips e-shopu je opravdu jednoduchý:

1) Zvolíte část interiéru, kterou chcete řešit, typ konstrukce a zadáte výměru.
2) Systém spočítá spotřebu materiálu a orientační cenu.
3) Vyberete si prodejní místo.
4) Vytisknete si kompletní objednávku s přehledem materiálu, který systém současně zasílá na vybranou prodejnu.
5) Navštívíte stavebniny, kde pro vás již mají materiál připravený.

Vyzkoušejte si Rigips e-shop na www.rigips.cz/eshop
11.11.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444