Nákupem stavebního materiálu k bonusovým odměnám

Exkluzivní bonusový program „Profituj s BigMatem“ nabízí všem živnostníkům, řemeslníkům a stavebním firmám mnoho výhod! Vedle kvalitního stavebního materiálu, kompletního zázemí v podobě technické podpory, servisu a doručení zboží až na místo stavby, získáte i něco navíc. Po každém nákupu stavebního materiálu v prodejnách BigMat obdržíte bonusové body, za které si můžete vybrat hodnotné odměny.

Každý nákup má svou hodnotu

Ve spolupráci s našimi dodavateli jsme připravili pro všechny podnikatele ve stavebním oboru výjimečný bonusový program „Profituj s BigMatem“. Ten nabízí mimořádnou možnost získat za nákupy stavebního materiálu body, za kterými se skrývají exkluzivní dárky. Vybírat můžete z elektroniky, nářadí, oděvů, sportovních i domácích potřeb a spotřebičů atd. 
 

Konto, které se plní samo…

Pro účast v bonusovém programu „Profituj s BigMatem“ stačí zajít na jednu z více jak 47 prodejen BigMat nebo jednoduše vyplnit registrační formulář přímo ZDE (vámi vybraná prodejna vás bude kontaktovat). Následně získáte přihlášení do svého bodového konta, kde můžete sledovat počet vašich bodů a vybírat si dárky.

Za každých utracených 500,-Kč bez DPH získáte 1 bod. Ovšem pozor, v měsících duben, květen, září a říjen bude sbírání bodů zdvojnásobeno. Body můžete sbírat od 1. 3. do 31. 11. 2017, dárky si můžete vybírat až do 31. 1. 2018.

Naše prodejny najdete po celé ČR, jejich aktuální přehled je uveden na našich webových stránkách www.bigmat-stavebniny.cz
 

Kompletní stavební sortiment

Stavebniny BigMat dokáží nabídnout kompletní sortiment stavebního materiálu za velmi příznivé ceny. Nadstavbou je technická podpora, zákaznický a odborný servis, rychlé cenové nabídky a doručení daného zboží přímo na stavbu.

Pravidla věrnostního programu včetně přehledu všech dárků a stavu vašeho bodového konta naleznete na www.bigmatbonus.cz
12.05.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • LB Cemix, s.r.o.

    Společnost LB Cemix patří mezi přední výrobce stavebních hmot a je dodavatelem špičkových zateplovacích systémů Cemix THERM s evropskou kvalitou. Široký sortiment fasádních materiálů nabízí nepřeberné množství různých variant realizace fasády. Značka Cemix je známá nejen v České republice, ale i v rámci středoevropského trhu.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444