Nákup radiátoru online

Nakupování v eshopech se stalo oblíbeným způsobem jak rychle, snadno a v pohodlí domova nakoupit.  E-shopy se neustále vyvíjejí, přicházejí se stále novým zbožím a hledají způsoby, jak získat nové zákazníky. Zajímavým hráčem na trhu je e-shop s designovými radiátory firmy HOTHOT Exclusive s.r.o.

Služby a design HOTHOT

Eshop s radiátory HOTHOT (www.radiators.shop) nabízí širokou nabídku designových radiátorů, barevných variant a možnosti připojení, kterou prezentuje prostřednictvím stránek. Jako přidanou hodnotu nabízí online poradenství prostřednictvím komunikace se specialisty přes chatovací okno nebo telefon. Vyškolení specialisté vám poradí nejen s technickými záležitostmi typu, jaký výkon radiátoru potřebujete ,nebo které připojení je pro vás to správné, ale stanou se zároveň vašimi průvodci po stránkách. Pokud je vybraný radiátor tím, co hledáte a chcete ho mít doma, není nic jednoduššího, než právě prostřednictvím chatu, emailu nebo telefonu kontaktovat zmíněné specialisty. Montážní návody i katalogové listy jednotlivých typů radiátorů najdete přímo na stránkách, což jistě oceníte při komunikaci s vaším projektantem či instalatérem.
 

Netradiční řešení

Pokud neřešíte technickou stránku nákupu, ale naopak hledáte neotřelé řešení do vašeho interiéru, pak vás jistě zaujme barevná škála, kterou eshop nabízí. Vzhledem k tomu, že monitory mohou zkreslovat barvy, nabízí společnost HOTHOT Exclusive s.r.o. zaslání vzorků barev zdarma. Jedná se o reálnou barvu a díky tomu získáte dokonalou představu o povrchové úpravě a barvě topného tělesa. Nestačí-li vám jejich barevná nabídka, můžete si zvolit vlastní barvu, kterou si nadefinujete pomocí RAL vzorníku. Netradičním řešením pro váš interiér mohou být skleněné radiátory, radiátory s potiskem či se zrcadlem.
 
 
E-shop firmy HOTHOT nabízí nejen kvalitní výrobky  v různých provedeních, rozměrech a materiálech, ale hlavně se svým zákazníkům věnuje. Firma pro vás připravila příjemné prostředí v showroomu v Praze, které inspiruje a je  připraveno vám pomoci nejen s výběrem vašeho radiátoru,  ale i v technických otázkách, což je velké plus pro každého zákazníka. Zároveň zde naleznete velký výběr designových termostatických ventilů.

29.01.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444