Nákup radiátoru online

Nakupování v e-shopech se stalo oblíbeným způsobem, jak rychle, snadno a v pohodlí domova nakoupit oblečení, obuv, kosmetiku nebo vstupenky na kulturní či sportovní akce. E-shopy se neustále vyvíjejí, přicházejí s novým zbožím a hledají způsoby, jak získat nové zákazníky. Zajímavým hráčem na trhu je e-shop s designovými radiátory firmy HOTHOT Exclusive s.r.o.

Služby a design HOTHOT
E-shop s radiátory HOTHOT sází na širokou nabídku designových topných těles, kterou prezentuje prostřednictvím živých stránek. Představuje široké spektrum barevných radiátorů i netypické spojení materiálů, jako je sklo, zrcadlo či nerez. Jako přidanou hodnotu tento e-shop nabízí online poradenství prostřednictvím komunikace s operátory přes chatovací okno. Vyškolení operátoři zájemcům nejen poradí s technickými záležitostmi typu: jaký výkon potřebujete, které připojení je pro vás to správné, ale stanou se zároveň i průvodci po stránkách.

Velkou výhodou tohoto e-shopu je nabídka topných těles „na míru.“ Tuto možnost oceníte v případě, že přesně víte, kam chcete radiátor umístit. Samotné stránky jsou naprogramovány tak, že zákazníka navedou na nejbližší možný rozměr, který je možné u vybraného topného tělesa vyrobit, a hned spočítají i jeho výkon. Pokud je takto upravený radiátor tím, co hledáte a chcete ho mít doma, není nic jednoduššího než právě prostřednictvím chatovacího okna nebo emailu či telefonu kontaktovat operátory. Výkres k vybranému atypickému radiátoru získá zákazník rychle a hlavně zdarma. Montážní návody i náčrty najdete přímo na stránkách, což jistě oceníte při komunikaci s vaším projektantem či instalatérem.
Netradiční řešení 
Pokud neřešíte technickou stránku nákupu, ale hledáte především neotřelé řešení do vašeho interiéru, pak vás jistě zaujme barevná škála, kterou e-shop nabízí. Vzhledem k tomu, že monitory mohou zkreslovat barvy, nabízí společnost HOTHOT Exclusive s.r.o. zaslání vzorníku zdarma. Ve vzorníku najdete kousky plechu nastříkané barvou. Jedná se tedy o reálnou barvu. Díky tomu získáte dokonalou představu o povrchové úpravě topného tělesa. Nestačí-li vám barevná nabídka, můžete si zvolit vlastní barvu, kterou nadefinujete pomocí RAL stupnice. Netradičním řešením pro váš  interiér mohou být skleněné radiátory, radiátory s potiskem nebo se zrcadlem.
 


E-shop s radiátory HOTHOT vykročil tím správným směrem. Nabízí nejen kvalitní zboží v různých provedeních, rozměrech a materiálech, ale hlavně se svým zákazníkům věnuje. Připravil pro ně příjemné prostředí, které inspiruje, baví a je připraveno pomoci nejen v orientaci na stránkách, ale i v technických otázkách, a to je velké plus pro každého zákazníka.
15.01.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444