Nákup nábytku na internetu? Vyzkoušejte největší český eshop

Obývací stěna Zuzana

Obývací stěna Zuzana

Potřebujete novou kuchyni, sedačku, ložnici, skříň nebo jakýkoliv jiný nábytek? Není nic jednoduššího, než se podívat na největší český eshop s nábytkem - www.nejlevnejsinabytek.cz.

 
Graf s počtem vyřízených objednávek
v eshopu za období 2007 ­ 2013
 
 
V eshopu najdete nejširší sortiment. Vybírat můžete z více než 13 000 položek za nejlepší ceny na trhu. Na rozdíl od jiných internetových obchodů s nábytkem www.nejlevnejsinabytek.cz disponuje vlastními sklady. Na ploše 2 500 m2 je uskladněno více než 940 druhů nábytku. U těchto položek garantuje expedici do 48 hodin od obdržení objednávky.

Eshop www.nejlevnejsinabytek.cz nehledí jen na šíři sortimentu a cenu, ale také dbá na vysokou kvalitu dodávaného nábytku - při svojí velikosti si může dovolit nechat vyrábět na míru kuchyně, sedačky, pohovky, ložnice, skříně, komody či kancelářský nábytek.

Prohlédněte si nejprodávanější výrobky

Obývací stěna Zuzana je prodejním hitem v obývacích stěnách díky své jednoduchosti a především fantastické ceně - za 2 990 Kč dostanete komodu, závěsnou skříňku, televizní stolek i polici dohromady - a můžete si vybrat ze tří různých barevných kombinací. (viz úvodní foto)

Kuchyně Jolana je nejprodávanější kuchyní na trhu - nabízí se v osmi různých barvách a třech délkách. V délce 240 cm se prodává za úžasnou cenu 5 570 Kč.


Moderní sedací souprava Toledo je rozkládací s úložným prostorem a skladem je držena ve čtyřech barvách - i se záhlavníkem je nabízena za krásných 12 990 Kč. 
 
Praktická pohovka Tako - vybrat si můžete z deseti barevných variant, pohovka je rozkládací, s úložným prostorem a za fantastickou cenu 3 990 Kč dostanete k pohovce i polštářky jako dárek. 
Postel Nataly má pružinovou matraci a polohovatelnou část pod hlavou i nohama - ve čtyřech barevných kombinacích ji pořídíte již za 3 590 Kč.

Třídveřová skříň SMART 03 má šatní část, police a 2 šuplíky - za cenu 2 290 Kč je tato skříň na trhu bezkonkurenční. 
 
Potřebujete vybavit kancelář kvalitním moderním nábytkem za dobrou cenu? V tom případě je nejlepší volba kancelářská sestava Johan - za 6 990 Kč dostanete velký stůl, malý stůl, rohový spojovací prvek, kontejner pod stůl, malý regál, velký regál a skříň. 
Další stovky skladových položek najdete na www.nejlevnejsinabytek.cz.
24.06.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444