Nákup dveří a podlah z klidu domova

Nakupování na e-shopech se stalo nedílnou součástí našich životů, naučili jsme se na jednom místě rychle, pohodlně, snadno a bezpečně nakoupit vše potřebné pro každodenní život.  Stejně jako se vyvíjí uživatelé, vyvíjí se také eshopy. Již nějakou dobu se můžete setkávat s intuitivním eshopem ERPI společnosti R.P.I. REAL spol. s.r.o., kde můžete zakoupit, dveře, podlahy, lišty k podlahám nebo i originální obklady ze dřeva starých rybářských lodí.

Intuitivní a jednoduchý konfigurátor pro dveře

Některé věci nakoupíte jako mávnutím kouzelného proutku, některé nakupujete celkem pravidelně a opakovaně, jiné jednou nebo dvakrát za život. Dveře a podlahy patří mezi ty, které opravdu nekupujete opakovaně a často. Proto je eshop ERPI připraven jako maximálně intuitivní, abyste si mohli v pohodlí s celou rodinou vybrat přesně to, co hledáte. Díky konfigurátoru získáte během pár kliknutí potřebné sebevědomí a výběrem dekoru dveří, rozměrů, doplňků proplujete jako byste to dělali každý den. 

Tento konfigurátor vás nenechá opravdu na nic zapomenout. Navíc máte průběžně  přehled o  aktuální ceně. I po odeslání objednávky je zde ještě možné vše změnit a upravit.Jako bonus se nabízí chatovací okénko, kde jsou připraveni specialisté, kteří poradí jak s technickými záležitostmi, tak i s termíny dodání, nebo podklady pro správnou objednávku dveří, a v případě potřeby se s vámi spojí klidně i prostřednictvím telefonu.


Komplexní řešení interiéru a osobní přístup

Pokud se rozhodnete pro nákup na tomto e-shopu, zcela jistě nepřehlédněte vinylové podlahy s příslušenstvím jako jsou lišty nebo lepidla, odkud dostanete vzorek zdarma. Originálním řešením pro váš interiér budou jedinečné dřevěné obklady na stěnu vyrobených ze starých rybářských lodí, kde je každý kus skutečným originálem. Nebo si můžete objednat skleněné dveře s vlastním motivem. 

Historie firmy sahá do roku 1998, a proto jsou zdejší výrobky skutečně důkladně otestované a prověřené, stejně jako péče o zákazníky. Navíc můžete i osobně navštívit vzorkovnu v Dobřanech u Plzně, kde můžete v příjemném prostředí probrat všechny své dotazy a materiály si detailně prohlédnout či „osahat“. 


18.02.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444