Nákup bez rizika se zárukou vrácení peněz 100 dnů

Společnost ETA, a.s., nejznámější česká značka malých domácích spotřebičů, přichází s projektem Záruka vrácení peněz, a to v délce 100 dnů. ETA tak svým zákazníkům zaručí nákup bez rizika a s maximální spokojeností na vybraný sortiment zboží.

Už se vám také stalo, že jste si zakoupili domácí spotřebič a teprve při jeho užívání jste zjistili, že vaše představa o jeho fungování byla trochu jiná, nebo že nevyhovuje tak docela účelu, pro který jste si jej pořídili? Na fakt, že očekávání od zakoupeného výrobku se mohou za několik dní po nákupu změnit, nyní reaguje společnost ETA aktuální akcí. Pokud si zákazník není jistý, že vybral ten správný ETA spotřebič pro svou domácnost, má případně zájem o podobný produkt, ale s jiným příslušenstvím, může produkt bez problémů vrátit. ETA uhradí částku za nákup v plné výši.

Stačí, když se zákazník do 30 dnů od nákupu zaregistruje na www.eta.cz/zarukavracenipenez, a tím získá možnost produkt bez problému vrátit  do 100 dnů od nákupu.  Záruka vrácení peněz se vztahuje na aktivní portfolio produktů z kategorie vysavačů a žehliček. Jejich seznam rovněž naleznete na www.eta.cz/zarukavracenipenez, kde jsou k dispozici další informace a pravidla akce. Akce platí pro výrobky zakoupené v období od 1.5 do 30.6. 2014.
13.05.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444