Nádobí pro zdravé stravování s oceněním Superbrands Award 2013

Společnost Zepter International s.r.o. získala prestižní ocenění Superbrands Award pro rok 2013, v kategorii „Potřeby pro domácnost“. O vítězích rozhodla odborná porota Brand Council složená ze 14 nezávislých odborníků programu Czech Superbrands společně s českými spotřebiteli.

Ocenění potvrzuje, že společnost Zepter International s.r.o. je lídrem trhu v segmentu osobního prodeje a prostřednictvím svých výrobků tak naplňuje svoji misi pomáhat lidem žít déle a zdravěji.

Doživotní záruka na nádobí Zepter z ušlechtilé oceli

„Ocenění Superbrands Award je pro nás velkým přínosem. Ukazuje nám, že naše úsilí se naplňuje, že jsme lidem užiteční, přispíváme ke zlepšení jejich životní úrovně a přinášíme novou kvalitu a velké úspory do jejich života prostřednictvím našich výrobků. Nejvyšší kvalita Zepter výrobků a s tím spojená spokojenost našich zákazníků je pro nás současně cílem a prioritou. Značka Zepter je investicí do zdraví, která se vždy vyplatí. Na jedinečné nádobí z ušlechtilé oceli Zepter například poskytujeme zákazníkům doživotní záruku tj. v ČR již 22 let. Na certifikovaný medicínský systém světelné terapie Bioptron poskytujeme záruku 5 let. Podpora a důvěra našich zákazníků ve společnost Zepter International a kvalitu jejích výrobků je pro nás největším zadostiučiněním,“ uvádí k ocenění Michal Jílek, generální ředitel společnosti Zepter International s.r.o.

Znalost značky ZEPTER byla prověřená na základě vícestupňového výběru a průzkumu veřejného mínění. Nejdříve Český patentový úřad uvolnil databázi jednoho milionu registrovaných obchodních značek, z nichž byl americkou společností Dun&Bradstreet vytvořen užší výběr dvou tisíc nejznámějších. Na jeho základě společnost GFK Czech provedla národní průzkum trhu, který zjišťoval povědomí a loajalitu ke značkám. Titul Superbrand byl pak udělen po důkladném výběru nezávislou, 14člennou odbornou porotou, složenou z profesionálů v oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu. Mezi hodnotící kritéria patřily: známost, budování brandu, akceptace, inovace a prestiž. Ocenění Superbrands získávají značky, které mají tu nejlepší pověst v daném odvětví. Spokojenost zákazníků s kvalitou a přínosem výrobků značky ZEPTER dokládají mnohé reference jejích zákazníků, uvedené také na www.zepterclub.cz.

Superbrands je nejuznávanějším celosvětově fungujícím programem hodnocení značek, který má již více než patnáctiletou historii. Hodnocení a nominace značek na ceny Superbrands probíhá na základě identických kritérií, dnes již v 88 zemích světa, včetně České republiky.

Více informací najdete na www.zepter.cz nebo www.zepterclub.cz.
Hrajte ve Velké milionové hře Zepter 2013 o automobil Škoda Rapid a dalších 500 cen na www.zepterhra.cz!
22.07.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444