Nábytek, který vás doprovází po celý život

Značka MOLL představila novinky na prestižním veletrhu IMM Cologne

Ve dnech 15. - 21. ledna 2018 se v Kolíně nad Rýnem konal světový veletrh nábytku "IMM Cologne", na kterém výrobci představují své aktuální novinky. Mezi vystavovateli nechyběl ani MOLL, německý výrobce designového rostoucího nábytek pro děti a dospělé.

Co dnes potřebujeme, jak zítra budeme žít?

Nábytek na jedno použití, nebo víceúčelový výrobek pro různé situace a fáze života? Značka MOLL si klade důležité otázky a přichází s odpověďmi. 
 

Trvanlivost a udržitelnost

Kvalitní materiály a nadčasový design - to jsou dva pádné důvody, proč nábytek značky MOLL nachází využití po celé generace. Díky svému kvalitnímu zpracování a flexibilní konstrukci, barevným i materiálovým variantám se dokáže přizpůsobit každému uživateli. 
 

MOLL v praxi: Jeden stůl od narození až po dospělost

Na veletrhu v Kolíně značka MOLL představila žhavou novinku - stůl T5. Jeho unikátnost spočívá v absolutní flexibilnosti a všestrannosti. Stůl T5 se dokáže přizpůsobit uživateli od prvního měsíce života až do dospělosti. Opravdu! Stůl T5 může používat nejen náročný manažer v kanceláři, dítě při psaní úkolů, ale dokonce i matka při přebalování dítěte. Stůl T5 lze totiž snadno přeměnit na praktický přebalovací pult. Se stolem T5 tak efektivně šetříte prostor v interiéru a samozřejmě finance za další nábytek.



V kanceláři oceníte funkci sklopení stolní desky do požadovaného úhlu, nastavení výšky stolu (až do 130 cm) nebo novinku - zabudovanou nabíjecí stanici pro mobilní telefon. Pro dítě školou povinné využijete stůl T5 jako ergonomické učební místo s prostornými zásuvkami po celé šíři stolu.

Nadčasovost stolu T5 se odráží nejen ve funkcích, ale také v designu. Masivní dřevo z pohledu interiérových trendů nestárne. Povrch stolu je ošetřen speciální úpravou, která stolu propůjčuje matný, sametový nádech. Díky této technologii se nemusíte obávat nežádoucích otisků prstů.
 

Design a funkce na té nejvyšší úrovni - stůl Unique T7

Stůl, který můžete používat vsedě i vestoje. Stisknutím jednoho tlačítka si snadno přizpůsobíte výšku stolu své velikosti těla a aktuální činnosti. Minimalismus a čistý design - vlastnosti, které stůl Unique T7 charakterizují - jsou podpořeny chytrým úložným řešením pro kabely a napájecí zdroje přímo na zadní straně stolu. 


 
O úspěchu stolu Unique T7 svědčí také získané ocenění Red Dot Award Design Award a nominace na prestižní německou cenu za design.

Na veletrhu v Kolíně se stůl Unique T7 představil v novém kabátě. Čistá bílá základna a deska z masivního dubového nebo ořechového dřeva dodává stolu skutečně elegantní vzhled.

Dokonale vybaveného studentského pokoje nebo kanceláře dosáhnete kombinací stolů T7, T5 a židlí S9 nebo S6. Díky patentovanému výškovému nastavení jsou vhodné pro lidi v jakémkoliv věku i výšky. 

 

Víte, co kupujete a od koho?

Věnujte pozornost materiálům, ze kterých jsou výrobky vyrobeny. Věděli jste, že se ve vaší židli nebo stolu mohou nacházet nebezpečné, zdraví škodlivé látky či alergeny, které budete v interiéru vdechovat? Zjistěte si, z čeho je židle vyrobena, ještě než na ni vaše dítě nebo vy usednete.

Vedle kvality materiálu přirozeně sledujeme cenu výrobku. Nenechme se však nízkou cenou zlákat. Mnoho výrobců se snaží srazit cenu na úkor kvality zhotovení a použití materiálů. Nákup produktu bez ověřeného původu se vám pak prodraží, protože nemůže logicky splnit vaše nároky, i když je mnohdy deklaruje.

Značka MOLL se může proukázat certifikáty jak na používání ekologických materiálů, tak i na dokázání původu. Vyžadujte je. Jde přece o vaše zdraví a finance.


Certifikát Der Blaue Engel označuje výrobky, které splňují vysoké nároky na ekologii, jako jsou omezení emisí a nebezpečných látek, vhodnost k užívání a použití obalových materiálů. MOLL výrobky jsou dále oceněny certifikátem Made in Germany, který dokazuje, že byly vyvíjeny a zhotoveny v Německu podle nejvyšších standardů kvality a bezpečnosti.
05.02.2018 | Jana Koenigová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444