Nábytek NADOP - hodnoty, které oceníte

Pokud do svého interiéru hledáte kvalitní nábytek vyrobený z nezávadných materiálů, vyžadujete dokonalé řemeslné provedení a líbí se vám moderní design, zvolte značku NADOP.

Dvaadvacet let kvalitní práce

Česká firma NADOP vstoupila na náš trh před více než dvaceti lety a za tuto dobu se zařadila mezi uznávané výrobce nábytku. Od roku 2010 vlastní na svůj veškerý sortiment značku ČESKÁ KVALITA, kterou může získat po nezávislém ověření a pravidelné kontrole pouze domácí producent, ne dovozce.  Některé dovozce nábytku, např. z Polska, kvalita a zdravotní nezávaznost nábytku netrápí, jde hlavně o to nabídnout nízkou cenu. ČESKÁ KVALITA zaručuje, že nábytek má nadstandardní kvalitu, užitnou hodnotu i bezpečnost. Nábytek a kuchyně  NADOP jsou oblíbené právě pro tyto hodnoty, které navíc získáte  za příznivou cenu. Nábytek NADOP také obdržíte v dokonale smontovaném stavu a ne jako hromádku „prkýnek“. Vybírat si můžete z velkého množství materiálů v různých cenových kategoriích. Ať se jedná o levnější materiály nebo materiály pro nejnáročnější zákazníky, kvalita a nezávadnost je vždy zaručena.

Nábytek do celého bytu

Kromě kuchyňských sestav společnost NADOP nabízí vybavení do celého bytu – sedací prvky, skříně, šatny, nábytek do obývacích pokojů, ložnic, jídelen, dětských a studentských pokojů, ale i kanceláří. To umožňuje zařídit celý interiér ze stejných materiálů a veškerý nábytek sladit do stejného stylu. Od toho má NADOP zkušené architekty, kteří obor nábytku i studovali. Zákazníci  často nemají šanci odbornost návrháře rozpoznat a některá studia toho zneužívají. Že byla například kuchyně špatně a neodborně navržená, zákazník pozná až po realizaci…

Výrobní provozy ve společnosti NADOP mají k dispozici nejmodernější technologická zařízení, která zajišťují dokonalou přesnost a kvalitu provedení a šetří životní prostředí. Všechna oddělení komunikují účinně pomocí počítačové sítě, takže zakázky jsou vyřízeny rychle a bezchybně.

 

Přesvědčte se na vlastní oči

Společnost spolupracuje s uznávanými designéry, kteří vtiskují jednotlivým výrobkům i celkům jedinečnost, nabízejí jak estetické hodnoty tak technické a technologické novátorství. Nepřekvapuje proto, že nábytek a kuchyně značky NADOP získávají prestižní ocenění také v zahraničí. Přijďte si prohlédnout českou kvalitu do designových studií a prodejních galerií NADOP, které najdete v Ořechově u Brna a v Praze-Karlíně na Rohanském nábřeží. Na www.nadop.cz naleznete pak adresy řady spolupracujících studií v celé republice.
28.11.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444