Nábytek JELÍNEK nově online

Firma JELÍNEK – výroba nábytku s.r.o. se zabývá navrhováním, výrobou a také prodejem nábytku z masivního dřeva a lamelových ortopedických matrací. Doposud byl sortiment firmy JELÍNEK dostupný pouze v kamenných prodejnách. Nyní si ovšem můžete veškeré zboží objednat online.

Na stránkách www.jelinek.eu najdete kompletní nabídku produktů firmy JELÍNEK rozdělenou do přehledných kategorií. V sortimentu naleznete elegantní ložnice z masivu, praktické polohovací rošty, anatomicky tvarovaná křesla, moderní obývací stěny, jídelní sestavy, ortopedické a pěnové matrace, anatomicky tvarované polštáře a další zajímavé doplňky pro váš zdravý životní styl.
Nábytek JELÍNEK si může každý zákazník vybrat dle nabízených rozměrů a druhů materiálu jako je masivní dubové nebo bukové dřevo. U matrací si můžete zvolit nejen velikost, ale také výplň matrace a materiál, kterým bude matrace potažena.

Objednané zboží vám bude bezpečně dopraveno vlastní autodopravou firmy JELÍNEK. Větší nábytek je dodávaný v demontovaném stavu zabaleném do kartonu. Nábytek menších rozměrů včetně křesel a židlí se zpravidla dodává smontovaný a zabalený do kartonu nebo do fólie. Matrace jsou expedovány ve speciálních přepravních taškách. Vámi objednané zboží vám tak bude spolehlivě doručeno bez jakéhokoliv poškození.
Mezi stěžejní produkty firmy JELÍNEK patří lamelová ortopedická matrace SÁRA, která je vyrobena z kvalitních, zdravotně nezávadných materiálů. Matrace SÁRA je testována ve státních zkušebnách a již 6x za sebou získala značku jakosti CZECH MADE.

Základem ortopedické lamelové matrace SÁRA je pružný ortopedický lamelový rošt, který je zabudován uvnitř matrace. Ten dokáže dostatečně pevně a přitom citlivě zkopírovat tvar těla v jakékoliv poloze a během spánku tělo správně podepřít. Na stránkách jelinek.eu si můžete vybrat rozměry matrace, typ roznášecí vrstvy i druh snímatelného pratelného potahu jako je potah z bavlny, potah s technologií Micro Active anebo potah s výtažky z Aloe vera.
28.05.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444