Nábytek ALDO: Design a kvalita v jednom

Společnost Nábytek Aldo se již deset let věnuje prodeji nábytku a designu jako takovému. Od roku 2008, kdy byla založena, se jí podařilo získat celou řadu ocenění a vydobyla si svou pevnou pozici. Spolupracuje s belgickými, dánskými, francouzskými a německými výrobci a nabízí tak na českém trhu skutečně ojedinělý design.

Protože firma kráčí s dobou a sleduje aktuální trendy, snaží se pořád přinášet něco nového, jiného a netradičního, co zaujme na první pohled. V e-shopu proto nabízí za dostupnou cenu bohatý sortiment kvalitního bytového nábytku, který neustále rozšiřuje a obměňuje, aby uspokojila i toho nejnáročnějšího zákazníka.

Doménou je především dětský nábytek. K nejprodávanějším kusům patří dětská postel s řadou multifunkčních prvků, která je vhodným řešením pro vybavení i rozměrově malého dětského pokoje. Nabízí totiž nejen prostor na spaní, ale i na odkládání a ukládání věcí. Její součástí je i dostatečně velký psací stůl, který lze zasunout pod lůžko a získat tak cenné centimetry místa navíc.



Ušetřit prostor pomohou také patrové postele, které poskytnou kvalitní spánek oběma vašim ratolestem. I když je seženete v mnoha designech a provedeních, jedno mají společné – o bezpečnost vašich dětí se díky zábraně podél celého horního lůžka obávat určitě nemusíte. Velké oblibě se těší hlavně patrová postel Higher, která nabízí dostatečně velký prostor mezi lůžky, kde se pohodlně posadí i dospělá osoba. Můžete tady tak třeba přečíst vašim potomkům pohádku na dobrou noc.

Společnost Nábytek Aldo však nabízí víc než jen prodej nábytku. Rozšiřuje i služby, které jsou s ním spojené. Nevíte-li si s výběrem rady, Nábytek Aldo vám pomůže najít vhodný kousek, který přesně zapadne do vašeho interiéru, k dispozici jsou vám specialisté na on-line chatu, kde ihned zodpoví vaše dotazy. Zboží je skladem, takže nábytek budete mít doma do 3-5 dnů od objednání. Zdarma vám ho nejen přivezou po celé České a Slovenské republice, ale u objednávek nad 7 000 Kč také vynesou přímo do vašeho bytu.



„Všech našich zákazníků si vážíme a ty věrné hýčkáme bonusovým systémem, který zahrnuje různé slevy a akce. Přesvědčte se sami, že nemluvíme jen tak do větru. V našem širokém sortimentu jistě najdete přesně to, co hledáte – kvalitní výrobky, které zútulní váš domov."
14.04.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444