Nabídka je veliká - stačí si jen vybrat

Na stránkách nového katalogu Ekonomických staveb je představeno hned několik závratných novinek

Společnost Ekonomické stavby (ES), přední výrobce zděných rodinných domů v České republice a na Slovensku, představuje nový katalog produktů a služeb. Vedle známých a u klientů velmi oblíbených programů a domů obsahuje katalog také mnohé novinky, které si společnost pro své zákazníky připravila a které určitě zahýbou stavebním světem.

Ekonomické stavby nově v rámci svých služeb nabízejí možnost nechat si posoudit kvalitu provedené stavby nezávislým soudním znalcem, který vydá znalecké osvědčení o kvalitě stavby. Další novinkou, která je v katalogu představena, je program "Inteligentní dům", kde veškerý chod domu řídí majitelé přes centrální počítač, na který může být napojeno například ovládání světel, moderní vytápění, zabezpečení domu, nebo dokonce i domácí zábava.

Za zmínku určitě také stojí zařazení tepelného čerpadla do standardního vybavení domu. Při maximálně efektivní izolaci domu tak Ekonomické stavby nabízí domy s tepelnou úsporou.

Kdo chce jít ještě dál, může využít nabídky nízkoenergetických domů, které splňují ta nejnáročnější evropská měřítka.

"Nový katalog je plný novinek, programů, domů a zejména informací. Ty určitě pomohou zájemcům o stavbu rodinného domu nejen při rozhodování, ale i samotné přípravě na první setkání s námi. Počet našich klientů roste a s ním i jejich požadavky, ale jsem pevně přesvědčen, že nabídka v novém katalogu dokáže bez problémů uspokojit i náročnější klienty," řekl David Mencl, generální ředitel Ekonomických staveb.

V katalogu nechybí ani popis již známých a u klientů oblíbených programů jako např. Maximální služba, Mladá rodina či Nulová hotovost. U každého programu se v katalogu zákazník dočte o jeho výhodách, komu je určen a na jakém principu funguje. Aby budoucí klienti Ekonomických staveb byli seznámeni opravdu se vším, jsou v katalogu přehlednou formou dopodrobna vysvětleny všechny kroky, které zájemce čekají na cestě k jejich vysněnému domovu. Názorný průvodce je seznámí se s celým procesem stavby - od první schůzky ve společnosti až po předání dokončeného domu a kolaudaci.

Největšího prostoru se v katalogu dostalo samotným domům a projektům, kterých je v novém katalogu více než 80. Představeny jsou jak úplné novinky pro letošní rok jako např. dům Lukáš či Kristýna, tak nejúspěšnější projekty v podobě řady domů Ekonomik nebo projekty od partnerské společnosti G Servis. Spokojeni tak budou i náročnější klienti – právě pro ně jsou zde připraveny domy s netradičním a zajímavým architektonickým řešením.

Katalog představuje i samotnou společnost Ekonomické stavby, její vedení a celý tým působící v Čechách, na Moravě i na Slovensku včetně kontaktních údajů na všechny pobočky a regionální kanceláře společnosti. Katalog je distribuován všem zájemcům na vyžádání zdarma.

Více informací na www.ekonomicke-stavby.cz.

18.03.2008 | PR - Ekonomické stavby

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444