Naberte sílu po namáhavém cvičení ve vířivce

Při každé sportovní aktivitě nebo fyzickém výkonu vaše tělo spaluje energii. Využívá při tom procesu štěpení cukrů, který dodává svalům palivo a tím zásobuje buňky vašeho těla. Tento jednoduchý chemický proces se nazývá buněčné dýchání.

Pokud mají buňky nedostatek kyslíku, začne v těle probíhat jiný proces, kterému se říká anaerobní dýchání. Znamená to, že svaly „nemůžou popadnout dech“. Během tohoto procesu se vytváří kyselina mléčná, která způsobuje bolestivost svalů. Je to pojistka proti poškození a zároveň signál, abyste zvolnili.
 
Hydroterapie po namáhavém cvičení vaše svaly dokonale uvolní. Horká voda zlepšuje cirkulaci krve v žilách a urychluje proces odbourávání kyseliny mléčné. Toxické látky jsou odplavovány masáží s pomocí trysek, jejichž intenzitu si u kvalitních vířivek můžete regulovat. Důležité je také dodat tělu zpět ztracené minerální látky. K tomu je ideální Wellness&Spa Drink HANSCRAFT, který obsahuje důležité vitamíny a minerály pro správné fungování organismu.
 

Skoncujte s bolestí po cvičení

Mít po namáhavém cvičení svalovou horečku je normální. Svaly mohou být unavené i několik dnů. K urychlení jejich hojení a ke zkrácení doby rekonvalescence vám pomůže vířivá vana. Rozpohybuje ve vašem těle hojící procesy. Díky správné cirkulaci krve získají buňky rychleji kyslík, proteiny a další potřebné látky.

Jak je vidět, vířivka představuje perfektní spojení relaxace a terapie. Pomáhá kardiovaskulárnímu systému i se zásobováním jednotlivých částí těla živinami.  Masáž tryskami zároveň pomáhá detoxikovat organismus tím, že uvolňuje ze svalů škodlivé látky. Horkou vodou a hydromasáž oceníte nejen po namáhavém cvičení, ale i po těžkém dnu v práci, kdy je unavená vaše mysl. Ve vířivce si odpočinete a voda odplaví všechny vaše starosti. Vířivá vana totiž působí blahodárně nejen po fyzické stránce, ale také na vaši psychiku.

Kvalitní hydromasáž zažijete v akrylátových vířivých vanách. Skvělou volbou jsou ekologické vířivé vany HANSCRAFT české výroby, které se vyznačují vysokou kvalitou a přijatelnou cenou. Pro relaxaci a odpočinek můžete využít také nafukovací vířivky MSpa, které představují levnější, nenáročnou a mobilní variantu.

Více informací na www.hanscraft.cz nebo přímo na showroomech společnosti Hanscraft.
26.04.2019 | PR
  • HANSCRAFT, s.r.o.

    HANSCRAFT, s.r.o. je výrobně obchodní společností se sídlem v Praze a vlastní výrobou kvalitních českých vířivých van v Chrášťanech u Prahy. Dále nabízí široký sortiment akrylátových i nafukovacích vířivek z dovozu, sauny a infrasauny, zahradní nábytek, grily Weber, solární sprchy, bazénové příslušenství a elektrokola.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444