Na veletrhu FOR DECOR & HOME najdete sortiment nejvýznamnějších firem

Známé společnosti z oblasti floristiky, dekorací a dárkového zboží se v únoru představí na kontraktačním veletrhu FOR DECOR & HOME. Ten letos mimořádně proběhne ve dnech 24. až 26. února a uvede novinky pro jarní sezónu letošního roku. Někteří vystavovatelé navíc s předstihem nastíní také nabídku pro Vánoce 2022.

Hlavními tématy pro FOR DECOR & HOME ve dnech 24. až 26. února budou produkty pro jaro, zahrady, Velikonoce či svátek sv. Valentýna, ale nebude chybět také široký výběr dekorací celoročních, a to včetně trendů a novinek pro vánoční svátky roku 2022. K jaru a létu patří i keramická výzdoba, nápadité zahradní dekorace a v neposlední řadě i obor floristiky. Celistvost bohatému a různorodému spektru dekorací na veletrhu dodají též kuchyňské doplňky a oblíbené dárkové zboží.


Návštěvníci se mohou těšit na významné novinky v rámci veletrhu FOR DECOR & HOME. Poprvé se zde totiž představí společnost ST. GABRIEL a zahraniční produkty budou nabídnuty polskou expozicí čítající flotilu desítky společností. 

Mezi vystavovateli se však objeví i tradiční oblíbené značky a výrobci nejen z České republiky. Nebudou chybět přední importéři a výrobci dekorací jako např. MOREX, AUTRONIC, DAKLS, DECORIUM, EDWILAN, PRODEX IMPORT, NEKUPTO či slovenská společnost SIMONS TRADE. K vidění budou i nové kolekce dárkového zboží, například od MYRIS TRADE a mnoha dalších firem.
 

Inspiraci v halách letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA najdou nejen obchodníci, ale i návštěvníci z řad široké veřejnosti, kteří plánují zvelebit či zkrášlit své domovy. 

Více informací o veletrhu najdete na www.fordecor.cz
04.02.2022 | PR
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444