Na veletrh Pragointerier New Design pro radu a inspiraci

Rok se s rokem sešel a pravidelní návštěvníci Výstaviště v Praze – Holešovicích dobře vědí, že se nezadržitelně blíží také největší veletrh nábytku, bytového textilu, podlahovin, svítidel a bytových doplňků v České republice. Víte to i vy?

Měli byste; tedy alespoň v případě, že bydlíte nebo o vlastním bydlení alespoň uvažujete. Rozhodněte se: Můžete jednoho krásného dne začít v potu tváře obíhat obchodní centra v naději, že se vám podaří získat ucelený pohled na trh se vším, co s vybavením domu či bytu souvisí, nebo si uděláte čas v termínu od 2. do 5. února 2006 a strávíte příjemný den v areálu holešovického Výstaviště, kde budete mít všechno jako na dlani. Pořadatel veletrhu Incheba Praha na nadcházejícím 15. mezinárodním veletrhu Pragointerier New Design představí na 500 vystavovatelů v osmi pavilonech nejznámějšího výstavního areálu v Praze. Jako bonus na návštěvníky čekají oblíbené veletržní slevy.
Možná se ale nechystáte v nejbližší době nic kupovat. Můžete se tedy přijít jenom dívat, protože rozhodně bude na co. Každý nový rok přináší do designu nábytku i doplňků řadu novinek a originálních nápadů a nejinak tomu bude i v roce 2006.
Rádce a pomocník
Veletrh Pragointerier New Design odpoví na mnohé vaše otázky a pomůže i s řešením problémů. Nejenže zde můžete získat užitečné informace, potřebné při koupi nemovitosti a poradit se, jak si zajistit hypotéku, ale dozvíte se i jak předejít či zamezit obtížím, které s bydlením jakkoliv souvisejí. Veletrhu se totiž zúčastní celá řada cechů, svazů a sdružení a to jak z oborů řemeslných, tak i z řad spotřebitelů a architektů. Pragointerier New Design nabízí návštěvníkům nejen mnohé přednášky a informační prezentace, ale i tzv. Poradenská centra, vedená odborníky na slovo vzatými. Tak například Cech podlahářů a parketářů vám poradí, jak co nejlépe a nejlevněji pořídit podlahu a jak ji udržovat. Také položení plovoucí podlahy, zavedení podlahového vytápění či přestavba podlahy zastaralé už pro vás nebude problém. Jestli máte trápení s obklady, jděte rovnou ke stánku Cechu obkladačů. Kape vám kohoutek, nedrží vám malba na stěně? Chtěli byste zateplit chalupu nebo se vám sesouvá kamenná zídka na zahrádce? I na vás čekají odborníci, například z Cechu instalatérů ČR, Svazu kameníků a kamenosochařů, a spousta dalších. Jste nespokojeni s něčím, co jste si již koupili? Pak se obraťte na sdružení spotřebitelů, kde vám rádi poradí a pomohou. Své stánky na veletrhu budou mít také instalatéři, kamnáři, interiéroví architekti, zkrátka všichni, kteří vám s výstavbou či renovací vašeho domova mohou být jakkoliv užiteční.
Přehlídka inspirace
Veletrh tradičně představí širokou škálu nábytku – od kuchyní, sedacích souprav, ložnic, skříňových stěn až po speciální nábytek vhodný do dětských pokojů nebo zahrad. Nebudou chybět doplňky, jako jsou lůžkoviny, dekorační látky nebo svítidla. Na Pragointerieru si na své přijdou také milovníci stylového nábytku, jehož repliky zaplní samostatnou halu.  Nebude chybět selský ani italský luxusní nábytek, umělecké doplňky ani přehlídka umělých květin.  I milovníci keramiky si přijdou na své, své výrobky nabídne k přímému prodeji více než stovka uměleckých hrnčířů.  Letošní New Design je zaměřen také na  hotelový interiér. Jen kancelářský nábytek, jehož klientela je velmi specifická, bude na New Designu chybět. Přehlídka kancelářského nábytku a vybavení bude totiž prezentována samostatně, a to hned týden po Pragointerieru, tedy od 9. do 11. února 2006  a ponese název Pragooffice. Ve spolupráci se společností Expand Media, vydavatelem časopisu Kancelář, zde Incheba začátkem příštího roku představí samostatnou výstavu exkluzivního kancelářského vybavení nejen z pohledu funkčních vlastností, ale i estetického vnímání, životního a pracovního stylu. Více informací o veletrzích Pragointerier New Design i Pragooffice a spoustu dalších zajímavostí naleznete na telefonním čísle 220 103 482 nebo na  www.pragointerier.cz.
14.12.2005
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444