Na terase v zimě? S kvalitním zastřešením je možné i více...

Máte u svého domu terasu, kterou v zimních měsících nevyužíváte nebo využíváte jen málo? A rádi byste ji zútulnili a vybavili pohodlným nábytkem tak, abyste se tam i přes venkovní nepřízeň počasí cítili dobře? Rozumným řešením je posuvné zastřešení terasy CORSO.

Na zastřešené terase máte vše v bezpečí a díky skleněným výplním stěn se budete cítit, jako byste odpočívali uprostřed vaší zahrady. Když se oteplí, jednoduše zastřešení odsunete a můžete si užívat sluneční paprsky plnými doušky.

Zastřešení CORSO vám dopřeje druhý obývací pokoj. Díky možnosti si celý prostor terasy vyhřát nejlépe elektrickými přímotopy, nebo podlahovým vytápěním, si v zimě a v chladnějším období vytvoříte ideální místo, kde budete rádi trávit čas. Návštěvy překvapíte precizně zastřešeným prostorem, který vám umožní se bez starosti bavit do pozdních nočních hodin bavit, aniž byste narušili zaběhnutý chod domácnosti. Skvělá snídaně, rodinný oběd nebo romantická večeře na terase vašeho domu vám pomůže se do CORSA zamilovat. Stínění ve střeše nebo na bocích zastřešení vás ochrání proti slunci. Neustálé vstávání a otevírání dveří vašemu domácímu mazlíčkovi vám usnadní speciální dvířka. Váš mazlíček si sám dle potřeby kdykoli z terasy vyběhne a zase se vrátí a večer dvířka můžete uzamknout.

Zastřešení CORSO je vybaveno nárazuvzdornými bezpečnostními skly a každá část zastřešení je samostatně uzamykatelná. Proto nemusíte z terasy nábytek uklízet a máte vše pod kontrolou. Při odjezdu na dovolenou jednoduše zastřešení uzamknete. Uzamykání částí zastřešení CORSO je vyneseno do úrovně pasu. Tak systém šetří váš čas i záda. Údržba zastřešení je relativně jednoduchá, skleněné výplně se čistí jako okna a ostatní části a střecha se opláchnou nejlépe proudem vody.


Zastřešení CORSO je vhodné i pro montáž na terasu u dřevostaveb. Společnost ALUKOV, která CORSO vyrábí a montuje, má certifikaci od jednoho z největších dodavatelů dřevostaveb RD Rýmařov, která ji opravňuje schválenými technickými postupy zastřešení k dřevostavbám montovat. To je důležité zejména pro zachování záručních podmínek domu i zastřešení.

Se zastřešením CORSO se nemusíte bát zimy, neboť splňuje certifikační podmínky nosnosti sněhu i odolnosti proti větru. Proto si můžete CORSO pořídit jak do horských oblastí s každoročním přívalem sněhu, tak do mírnějších pásem, kde svítí více slunce, ale fouká vítr.

Design zastřešení lze přizpůsobit tvaru domu, stejně tak barva hliníkových profilů. Důležité je, že každé zastřešení se vyrábí na míru. Proto se nemusíte přizpůsobovat již hotovému zastřešení. Naopak zastřešení se jednoduše přizpůsobí rozměrům vaší terasy.

Společnost Alukov vyrábí a montuje také bazénová zastřešení. Jsou vyráběna rovněž na míru a vybrat si můžete z více než 30 různých tvarů. Dodací termíny jsou do měsíce a oceníte především prvotřídní servis.

Zastřešení můžete vidět na vlastní oči a odzkoušet si je v showroomech v Praze 8, v Orli u Chrudimi a také v Českých Budějovicích. Během akcí můžete obdržet montáž zastřešení ZDARMA na terasová zastřešení CORSO nebo až 5% bonus na bazénová zastřešení. Nejbližší akce proběhne 24.2. na firemních showroomech nebo na stavebním veletrhu FOR HABITAT 22. - 25.3.2018. Přijďte se podívat.



Více o akcích a společnosti ALUKOV se dozvíte na www.alukov.cz.
20.02.2018 | PR
  • ALUKOV a.s.

    Alukov a.s. vyrábí zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení teras CORSO. Je ryze českou firmou a zastřešení vyrábí od roku 1995. V roce 2005 byla společnost Alukov spoluzakladatelem Evropského hospodářského zájmového sdružení IPC Team, který pomáhá výměně zkušeností na mezinárodní úrovni. Celkem má Alukov svá zastoupení v téměř 40 zemích světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444