Na různé povrchy vyzrajete pomocí nejmodernějšího uklízecího systému

V moderních domácnostech často kombinujeme více různých povrchů. Čím dál oblíbenější jsou hladké dlažby, plovoucí podlahy i dřevěné plochy. Útulnost pak dodáváme prostoru pomocí koberců, pohodlných pohovek a dalšího textilního nábytku. O to složitější je péče o všechny tyto povrchy najednou. Vorwerk však nyní představuje novou generaci úklidového systému s několika nástavci, který vaše starosti hravě vyřeší.

Vorwerk Kobold VK200 variabilní systém pro domácnost

Základem úklidového systému nové generace je vysavač Kobold VK200. K tomu patří šest variabilních, lehce vyměnitelných nástavců, které jsou speciálně vyvinuty a určeny na veškeré povrchy a typy úklidu, se kterými se doma běžně potýkáme. Uklízecí set nejenže zvládne čistit dlažbu, dřevěné podlahy nebo koberce, ale stejně účinně a do hloubky vyčistí také čalounění a matrace. Filtrační sáčky FP200 Premium 3v1 zachytí 99,99 % všech částic, které mohou vyvolávat alergie. Od nezávislého testovacího institutu TÜV Nord získaly certifikaci „Vhodný pro alergiky“. Výsledkem je, že systém nečistí pouze povrchy, ale také ovzduší, ve kterém žijete.

Úklid s vysavačem Kobold VK200 je snadný i díky velice intuitivnímu ovládání. Automatický elektrický kartáč Kobold EB400 rozpozná pomocí ultrazvukového sensoru typ podlahy a během 0,7 vteřiny nastaví odpovídající sací výkon, rychlost kartáčů i vzdálenost kartáče od podlahy. To znamená, že se vysavač pružně přizpůsobí každému povrchu, aniž byste museli zasahovat. Vzhledem k použití inovativní technologie duálního motoru má také extrémně nízkou spotřebu, perfektně s ním uklidíte už od 75 wattů. Kobold VK200 je technologicky, energeticky i uživatelsky přívětivý úklidový systém, což dokazuje také nejvyšší hodnocení „A“ pro všechny čtyři kategorie energetického štítku.

Šest nástavců je navrženo tak, aby zvládly jakoukoliv domácí výzvu. Od podlah přes koberce a čalounění až po matrace.

Bez jakékoliv námahy jediným tahem vysajete a vytřete všechny typy hladkých povrchů s čističem pevných podlah Kobold SP530. Na 20 m2 vám přitom bude stačit pouhých 100 ml vody.

Také čistič koberců Kobold VF200 skvěle zvládá hned dva úkoly souběžně. Ze zásobníku dávkuje správné množství čisticího sněhu Kobosan a zároveň jej zapracovává do vláken koberce. Kobosan se nechá jen chvilku vyschnout a můžete jej vysát společně s nečistotami. Tento extrémně důkladný způsob čištění je vhodný i pro alergiky.

Inženýři ve Vorwerku také vyvinuli spolehlivý set na hloubkové čištění matrací. Nástavec Kobold MP440 zapracuje čisticí prostředek Lavenia přímo do matrace a poté se práce ujme Kobold MR440. Ten svými gumovými lamelami uvolní částečky nečistot, odumřelé kůže a výkalů roztočů a okamžitě je vysaje. Dokonalé vyčištění matrací zajistí lepší a zdravější spánek nejen alergikům.

Existuje celá řada možností, jak zjistit více o nových parametrech úklidového systému Kobold VK200. Objednejte si jeho předvedení přímo u vás doma, navštivte zákaznické centrum Vorwerk nebo webové stránky kobold.vorwerk.cz. K dispozici je také bezplatná zákaznická linka 800 168 987.
15.06.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444