Na podlahy jednoduše a bez chemikálií: parní mopy

Určitě jste slyšeli o efektivních účincích páry při uklízení. Zaměřili jsme se na parní mopy a zajímalo nás, jestli opravdu stačí k úklidu pouze voda a jak si parní mop poradí se špínou.

Parní mop díky své technologii šetrné k životnímu prostředí je vhodný do domácností, kde žijí malé děti nebo se vyskytují domácí mazlíčci. K důkladnému úklidu totiž nepotřebuje žádné čisticí prostředky, podlahu vyčistí horkou párou. Vaše děti tak nepřijdou do kontaktu s žádnými chemikáliemi. Parní mop můžete používat na všechny druhy podlah, laminátové, ale i dřevěné, jsou-li dobře utěsněné. Navíc, pokud máte doma koberce, oceníte funkci osvěžení koberců pomocí páry
 

Už za 15 vteřin připraven

Úklid parním mopem můžete zahájit okamžitě. Už za 15 vteřin je připraven k použití. Během úklidu se nemusíte starat o výměnu vody, protože kapacata nádoby postačí pro 50 minut (liší se podle daného typu). Intenzitu páry si můžete volit podle druhu podlahy, pokud budete potřebovat opravdu důkladné čistění, stačí zmáčknout volbu Turbo. 
 
Tvar parního mopu je tak důmyslný, že s ním vyčistíte každý kout i místa pod nábytkem. Praktickou vychytávkou je dvojitá hubice. Pro běžné čištění velkých ploch slouží klasická obdélníková hubice, hubici trojúhelníkovou s parním rejžákem oceníte při úklidu odolných nečistot nebo čištění rohů. Parní mop disponuje 7 m dlouhým kabelem, takže se nemusíte omezovat ani v pohybu.

Bude vás jistě zajímat i možnost uskladnění. Mop má po složení výšku pouhých 66 cm. 
 

Praktický ruční čistič navíc

Nejvyšší model produktové řady Steam Capsule 2v1 obsahuje i ruční parní čistič navíc. Ten oceníte při čištění dřezů, umyvadel, varných desek, oken nebo zrcadel. Páru můžete použít i k osvěžení oblečení nebo čalouněných sedaček. 
21.07.2016 | PR
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444