Na jeden dotek

Elegantní trio Black line ve vaší kuchyni

Mora, specialista na varnou techniku přináší na trh elegantní řešení - trio Black line. Tvoří ho varný panel, multifunkční trouba, a digestoř s velmi tichým chodem. K jejich ovládání stačí pouhý dotek. Unikátní sklokeramická deska Mora Quatro Line na první pohled zaujme neobvyklým obdelníkovým tvarem se 4 varnými zónami vedle sebe. Dokonalá kompozice dává možnost mít během vaření vše pod kontrolou.

Mora nemyslí jen na efekt, ale i na praktické využití. Proto má varná deska senzorové ovládání a tedy snadnou obsluhu. Příjemná je také nová a unikátní možnost plynulé regulace výkonu, kterou zajistíte pouhým dotekem na prosvíceném slideru. Novému Quatro Line nechybí ani rychlost v podobě funkce rychlého uvedení do varu a možnost časování každé varné zóny zvlášť. Zárukou bezpečí je pak dětská pojistka a automatické vypnutí desky pro případ, že zůstane nechtěně v chodu.

Pěkně vypečená je nová multifunkční trouba Mora VT 22. Díky desítce funkcí v ní upečete rybu stejně dobře jako oblíbený koláč a to dokonce najednou. Malý i velký gril zajistí křupavou kůrčičku na mase při jeho dopékání a zkrátka nepřijdou ani milovníci zapékaných těstovin a zeleniny, pro jejichž přípravu slouží speciální program.

 

Připravit více chodů, třeba pro rodinnou oslavu je s použitím takového pomocníka opravdu hračkou. Jednotlivé funkce trouby lze totiž jednoduše naprogramovat a vy se můžete věnovat hostům nebo využít čas pro sebe. Trouba je vybavena jednoduchým dotekových ovládáním a k její obsluze tak postačí pouhá intuice. Pracuje v úsporné energetické A třídě a k jejím dalším přednostem patří výsuvné teleskopické rošty, signalizace teploty uvnitř trouby, funkce rychlého předehřívání trouby, možnost časového nastavení začátku pečení a doby pečení, systém rozmrazování a také komfortní osvětlení. Nerezové části trouby jsou navíc opatřeny speciální povrchovou úpravou proti ulpívání otisku prstů. Převratná je nejen její technologie, ale také dokonalý design.

Pouhým dotekem lze ovládat také komínovou digestoř Mora 5720, která je součástí tohoto elegantního tria. Na první pohled zaujme atraktivním vzhledem, díky kterému má vysoké ambice stát se dominantním prvkem moderní kuchyně. Jejím významnou předností je vysoký výkon ve spojení s extra tichým provozem.


S Morou se nespálíte

Indukční varné desky, ještě nedávno nováček v našich kuchyních, postupně získávají stále větší oblibu. Díky nim dnes totiž může být vaření nejen maximálně rychlé, ale i úsporné a současně bezpečné. Nikdy se u něho totiž nespálíte a proto se mu také říká „studené teplo.“

 

Nová technologie dokáže zajistit, že teplo, které potřebujeme k rychlému ohřevu, se začne vyvíjet ihned po položení varné nádoby na varnou zónu panelu. Indukční zóny na desce zahřívají pouze dno kovové nádoby, zatímco samotná plocha desky zůstává chladná. Proto pokud dojde k jejímu potřísnění, není to žádný problém. Nečistoty lze jednoduše setřít a to i během vaření, takže už nemusíte čekat, až deska vystydne. Vysoký výkon a minimální spotřeba energie je skvělá kombinace, kterou zatím nabízí pouze indukční panely.

Indukční varné desky Mora zajistí rychlé a bezpečné vaření s velkou úsporou energie.



Při nákupu výrobků značky MORA můžete získat akční sety s dárkem. Více se dozvíte na adrese www.mora.cz.

26.05.2008 | PR
  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444