Na Alza Hobby naleznete vše pro váš dům i zahradu

Alza Hobby nabízí veškeré vybavení i praktické doplňky pro váš dům, garáž i zahradu.  Na své si přijdou nejen domácí kutilové, stavitelé a zahrádkáři, ale také motoristé, příznivci grilování, letního slunění nebo venkovního koupání.

Péče o zahradu

Potřebujete prostříhat dřeviny, vytvarovat živý plot, vykopat plevel nebo pohnojit záhony? K tomu vám nejlépe poslouží kvalitní motyčky, rýče, sekery, pilky, nůžky a ostatní praktické vybavení. Obrátit se můžete i na výkonnou zahradní techniku v podobě elektrických nůžek, motorové pily nebo štípače dříví.

Pro pravidelnou údržbu, provzdušňování, zavlažování či sekání trávníku i vzrostlé louky můžete volit z kvalitních sekaček, křovinořezů, vertikutátorů či kultivátorů. Ušetřete si spoustu času i námahy a vyberte si optimálního pomocníka, který vám bude dokonale vyhovovat. Pěstitelé a zahrádkáři ocení také široký sortiment skleníků, pařenišť, zavlažovacích systémů, hadic či kompostérů.

Zahradní vybavení pro vaši pohodu

Na Alza Hobby je rovněž k dispozici pestrý výběr doplňků do exteriéru vašeho domu nebo chalupy. Pro relaxaci na zahradě si vybírejte kvalitní a zároveň stylový nábytek, jako jsou např. lehátka, houpačky, slunečníky či altány. Exteriér domu můžete doplnit také praktickým zahradním domkem, který vám poskytne dostatek úložného prostoru pro jakékoliv zahradní náčiní, nářadí nebo sportovní vybavení.

Příznivci venkovního barbecue a grilovaných dobrot mohou vybírat z nejrůznějších typů grilů, od kompaktních elektrických, komfortních plynových až po klasické grily na uhlí. Samozřejmostí je i praktické příslušenství v podobě roštů, čističů, grilovacích sad apod.

Hledáte-li ideální zahradní bazén pro letní koupání, vodní dovádění i příjemné osvěžení, nahlédněte do rozsáhlé nabídky. Volit můžete mezi bazény nafukovacími, ale i těmi s pevnou konstrukcí. Současný trend pak představují nafukovací vířivky, jež vás potěší nejen cenou, ale i masážními tryskami. Majitelé bazénů mohou na Alza Hobby pořídit také zajímavé příslušenství a doplňky, jako jsou např. filtrační zařízení, bazénové chemie, solární sprchy, plachty, schůdky aj.

Vlastní dílna

Dokončete váš stavební projekt ještě dnes. Při stavbě, rekonstrukci i kutilském tvoření se můžete nejvíce spolehnout pouze na kvalitní akumulátorové či elektrické nářadí a ochranné pomůcky. Na Alza Hobby jsme pro vás připravili široký sortiment náčiní všeho druhu, ať už se jedná o měřící, vrtací, šroubovací, brousící či multifunkční nástroje, s nimiž toho zvládnete mnohem více, než jste byli doposud zvyklí.

Auto-moto mánie

Alza Hobby nezapomíná ani na majitele dopravních prostředků. V sekci Auto-moto naleznete potřebné doplňky a vybavení pro interiér i exteriér vašeho osobního vozu či motorky, ať už se jedná o pneumatiky, přívěsné vozíky, oleje a maziva, zabezpečení, autobaterie či autožárovky.
02.08.2017 | redakce

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444