NESPRESSO - svět jedinečných zážitků

Nespresso je dlouhodobě uznávaným světovým lídrem v segmentu porcované kávy, ale nejen to. Společnost Nespresso se neustále snaží umocnit zážitek z kávy inovativními technologiemi a špičkovým designem. Inovace a jednoduchost – s kávovary Nespresso spojíte to nejlepší z obou světů.

Design pro tuto společnost znamená neustálé hledání dokonalé rovnováhy. S každým novým kávovarem Nespresso stanovuje v oblasti inovativního designu nové standardy. Velká část inspirace pro tyto kreativní návrhy pochází od Antoine Cahena a jeho designérského studia Les Ateliers du Nord (ADN), které se společností Nespresso spolupracovalo od počátku. K designu kávovarů Nespresso přispěly také značky jako Alessi, Porsche a Miele.

V řadě kávovarů naleznete naprosto jedinečné ikonické kousky, jako je například kávovar Pixie Clips. Nespresso využívá trendu personifikace a povyšuje tuto snahu na novou úroveň. Dosahuje toho vyměnitelnými bočními panely, s jejichž pomocí můžete přizpůsobit kávovar svému stylu či aktuálním designovým trendům.

Nespresso kávovary jsou jako jediné schopné odhalit skutečný charakter a bohaté aroma kávy obsažené v každé kapsli kolekce 24 Grands Crus. A to díky technologii systému extrakce, která spočívá v intuitivní a jednoduché přípravě. Automatická perforace kapsle, příprava kávy pod tlakem 19 barů, optimální a rovnoměrný průtok vody přes mletou kávu jsou základem dokonalého požitku každého milovníka kvalitní kávy.

Inovace a nadčasový design jsou pro Nespresso typické a vývoj jejich kávovarů jde stále kupředu s cílem dopřát zákazníkovi kávu té nejvyšší kvality, a to co možná nejkomfortněji.



Důkazem je nejnovější model Nespresso Expert, který kombinuje inovativní design a funkce šité na míru. Tento kávovar nabízí všem milovníkům kávy možnost přizpůsobit Nespresso Grand Cru jejich aktuální chuti. Všechny parametry, ať už teplota či velikost kávy - nově i Americano, které je jemným nápojem, připraveným z 25 ml kávy doplněným 125 ml horké vody /celkem 4 velikosti přípravy kávy/, mohou být jednoduše upraveny dle osobních preferencí uživatele. Je zároveň prvním kávovarem Nespresso, jehož sofistikovaný vzhled výjimečných tvarů kopíruje zeď. Stejně tak, nejen u tohoto modelu, Nespresso využívá nejnovějších technologií, které reagují na rostoucí poptávku spotřebitelů po větším pohodlí a personalizaci produktů.
Nespresso Expert
Nové kávovary jsou vybaveny inteligentní technologií Bluetooth Smart®,  která jej snadno připojí k Nespresso aplikaci v chytrém telefonu. Vychutnat si svůj šálek lahodné kávy nebylo nikdy tak jednoduché.

Nespresso myslí na vše, zpříjemní vám poslední chladné dny a pomůže zahnat jarní únavu. V dubnu při zakoupení nového kávovaru získá každý zákazník 80 káv Grands Crus kvality zdarma.
27.02.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444