MyDaylight - Navrhni si podkroví jako profesionál

Přemýšlíte, že budete letos rekonstruovat? Nebo toužíte vdechnout nový život nevyužitému podkroví, ale neumíte si představit, jak bude výsledek vypadat? Kolik oken zajistí dostatečný přísun denního světla a jakou atmosféru můžete v novém prostoru očekávat? S aplikací MyDaylight pro chytré telefony můžete během několika minut na vlastní oči spatřit plánovaný výsledek svého budoucího snažení.

Aplikaci MyDaylight ocení všichni, kteří si chtějí navrhnout a na vlastní oči ověřit vlastní projekt rekonstrukce. Stačí zadat základní parametry jako jsou rozměr podlahy, výška a sklon střechy, výška stropu, rozmístění oken, umístění nábytku, orientaci místnosti vůči světovým stranám a upřesnit materiály jednotlivých povrchů. Za zhruba deset minut dostanou k dispozici svou na míru vytvořenou simulaci místnosti. Tu lze prohlížet buď v režimu formátu 360° nebo ve virtuální realitě pomocí VR brýlí.


Výkonné herní technologie a velký výpočetní výkon

Všechny simulace MyDaylight jsou postaveny na platformě Unity, což je herní engine, který je běžně využíván v nejmodernějších počítačových hrách. MyDaylight je první mobilní aplikace na světě, která kombinuje tento herní engine s výkonnou technologií pro práci s denním světlem.


Rozsah výpočtů potřebných pro reálnou simulaci denního světla v aplikaci daleko překonává možnosti nejvýkonnějších chytrých telefonů. Jakmile proto do aplikace zadáte všechny parametry a proměnné, jsou odeslány na vzdálené servery Microsoft Azure, kde jsou teprve zpracovávány. V závislosti na rozsahu proměnných a komplexnosti scény trvá finální výpočet cca 5–15 minut, než se výsledná simulace odešle zpátky do telefonu.


MyDalight nabízí jedinečnou příležitost experimentovat s různými variantami rekonstrukce. Můžete vytvořit tolik simulací, kolik potřebujete. Jediným omezením je váš čas a představivost. Aplikace MyDaylight je bezplatná a k dispozici ke stažení z App Store a Google Play.
04.04.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444