Mountfield slaví a rozjel POSEZÓNNÍ VÝPRODEJ! Všechno ZA POLOVIC!

Mountfield slaví 25 let, a pojal to ve velkém stylu. Vyhlásil Posezónní výprodej, kdy si v jeho prodejnách může úplně každý nakoupit cokoliv ZA POLOVIC!

Tato akční nabídka vypršela.

 
Všech 3 850 druhů výrobků je teď s 50% slevou! A to je co říct. Výběr je obrovský. ZA POLOVIC je například všech 27 modelů sekaček elektrických i benzinových, 14 modelů křovinořezů, 11 modelů zahradních traktorů, všechny zahradní drtiče, zavlažovací potřeby, ruční nářadí a tak dále.
Pěkná sekačka se nyní dá pořídit už za 1 475 Kč. Za polovic je také jeden z hitů letoška – samochodná benzinová Patriot LM 46 SP. Prodejní cena tohoto parádního stroje je 12 590 Kč, ale v rámci posezónního výprodeje si ho teď můžete pořídit za 6 295 Kč.Pěkná sekačka se nyní dá pořídit už za 1 475 Kč. Za polovic je také jeden z hitů letoška – samochodná benzinová Patriot LM 46 SP. Prodejní cena tohoto parádního stroje je 12 590 Kč, ale v rámci posezónního výprodeje si ho teď můžete pořídit za 6 295 Kč.
Nákupní žně mají teď i zákazníci, kteří myslí víc na odpočinek, protože ZA POLOVIC je také všech 72 prvků zahradního nábytku z moderních i tradičních přírodních materiálů, dále je potřeba jmenovat i všech 16 modelů grilů včetně špičkových amerických plynových grilů Char-Broil.
A další příklad. Krásná sestava Savoy z oblíbeného a lehkého tahokovu, kdy stůl přijde místo 5 550 Kč na pouhých 2 775 Kč. A křeslo Basic stojí taky polovic, tedy jen 945 Kč.A další příklad. Krásná sestava Savoy z oblíbeného a lehkého tahokovu, kdy stůl přijde místo 5 550 Kč na pouhých 2 775 Kč. A křeslo Basic stojí taky polovic, tedy jen 945 Kč.

S 50% SLEVOU si teď v posezónním výprodeji lehce pořídíte i nadzemní a zapuštěné bazény, vířivky, čerpadla a vodárny, multifunkční kultivátory, bubnovky, vertikutátory, elektronářadí do dílny atd. Prostě všechno.

„Nejsme ani v půlce srpna, a tak si drtivou většinu výrobků naši zákazníci ještě letos do sytosti užijí. Ať už jim budou sloužit ke zkrášlování zahrad, nebo k relaxaci,“ říká Lucie Kinclová ze společnosti Mountfield a zve každého k návštěvě kteréhokoliv firemního obchodu nebo internetových stránek www.mountfield.cz. Zde se lze také přesvědčit, že Mountfield v rámci oslav zařadil do akce vedle veškerého jarního a letního sortimentu také výrobky, které mají svou sezónu teprve před sebou. Například rodinné sauny, štípačky, řetězové i okružní pily či krbová kamna
Do posezónního výprodeje bylo v rámci oslav zařazeno i všech 22 modelů infrasaun a finských saun. Elegantní infrasauna Samoa tak přijde místo 36 290 Kč jen na 18 145 Kč.Do posezónního výprodeje bylo v rámci oslav zařazeno i všech 22 modelů infrasaun a finských saun. Elegantní infrasauna Samoa tak přijde místo 36 290 Kč jen na 18 145 Kč.
Lucie Kinclová však upozorňuje, že zásoby se budou při obrovském zájmu s každým dnem tenčit. Kdo tedy dřív přijde, bude si vybírat z nejširší nabídky.

Tato nabídka byla časově omezena. 
08.08.2016 | PR
  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444