Dětský pokojíček podle Montessori

Je pro vás důležité, v jakém prostředí vaše dítě vyrůstá? Představujeme dětský pokoj navržený podle filozofie Marie Montessori, která prosazovala výchovu zaměřenou na tvořivost, objevování a podporu dítěte při rozvíjení jeho poznatků a dovedností. Prohlédněte si inovativní Montessori dětský pokojíček, nový koncept od firmy ELIS DESING.

Představte si například hry v digitální podobě – vše se děje velmi rychle, na dětskou mysl se hrne obrovské množství dojmů a jediné propojení s fyzickým světem je klikání. Dle Marie Montessori jsou ruce nástrojem ducha. Montessori prvky vedou při hře ke zpomalení, soustředění se na jednu konkrétní činnost, a především zkoumání skrze hmat a ostatní smysly a skutečnou interakci s předměty.

„Pomoz mi, abych to dokázal sám.“ 
Marie Montessori


Česká rodinná firma ELIS DESING na základě Montessori pedagogiky vytvořila koncept Montessori pokojíčku -  vzájemně provázaného, smysluplného celku, kde se jednotlivé prvky ideálně doplňují. Cílem je nabídnout dětem prostor, který bude útulným, bezpečným domovem a zároveň zábavným světem, kde je stále co zkoušet a poznávat. Základní prvky jsou primárně zaměřeny na motoriku, jelikož motorická činnost je pro děti nejpřirozenějším způsobem objevování světa. Pokojíček by měl své obyvatele stále fascinovat, hračky jsou proto koncipovány tak, aby se hra s nimi vyvíjela spolu s nepřetržitým vývojem vašich dětí. Každým den mohou přicházet na nové možnosti a radost z vlastní kreativity je pak bude motivovat, aby zkoumaly stále dál.

Představujeme Montessori pokojíček 

 

ECO rostoucí postel domeček

Originální postel z borového voskovaného dřeva, jejíž součástí je rošt a masivní zábrana. Díky nastavitelným nohám může postel vyrůst až o 17 cm. Tvar domečku přináší pocit bezpečí a stříška se dá mnoha způsoby kreativně ozdobit. Vybírat můžete mezi postelí v bílé, nebo přírodní barvě

Cena dle rozměru od 6999 Kč

 

Activity board

Hračky activity board podněcují aktivitu a vlastní iniciativu. Děti si zde hru vytvářejí samy, přirozeným tempem, ve kterém stíhají všechny vjemy zpracovávat. Hlavním produktem v této sekci jsou Montessori domečky složené z interaktivních desek, umožňující skutečně se zabydlet ve světě poznávání, zkoumání a tvořivosti. V ELIS DESIGN používají nejkvalitnější, perfektně ohlazenou březovou překližku a nýty místo šroubků.
 
Montessori domečky od 4599 Kč
Montessori kostka 1299 Kč
Montessori trezor 2499 Kč

 

Houpačka 5v1

Děti milují nové možnosti pohybu – kdo by chtěl jen chodit, když se může houpat… A u houpačky 5v1 mohou děti i prolézat, podlézat, klouzat a schovávat se. Houpačka je navržena s ohledem na maximální bezpečnost – má nadstandardní nosnost 110 kg, madla a umístění těžiště zabraňující přetočení, materiálem je dokonale vybroušená březová překližka.

Cena: různé barevné varianty od 2999 Kč



Piklerův trojúhelník

Piklerův trojúhelník je inovativní prolézačka, jejíž výšku můžete regulovat díky prknu se zarážkami. Obrácením prkna vznikne skluzavka. Hračka respektuje individuální vývoj dítěte, samo se dokáže dostat do pozic, ze kterých si bude opět vědět rady. Trojúhelník lze propojit s houpačkou a vytvořit tak celou prolézací konstrukci.

Různé barevné varianty od 3999 Kč

 

Přizpůsobte pokojíček individualitě dítěte

Styl pokojíčku snadno dotvoříte díky pestré a zároveň přehledné nabídce nábytku, hraček a dekorací. Více zjistíte na adrese: www.elisdesign.cz. Pro inspiraci zavítejte na instagram: https://www.instagram.com/elisdesign/.


ELIS DESING je česká rodinná firma, která si vzala za svůj aktuálně stále více vzrůstající trend návratu ke kvalitě a tradici – nabízíme stylově sladěné výrobky z ekologických přírodních materiálů v jednoduchém nadčasovém designu. Následujeme odkaz lékařky a pedagožky Marie Montessori a vytváříme výrobky, které podporují dětskou zvídavost a touhu objevovat. Podnětné prostředí je pro naše nejmenší tím nejlepším, co jim můžeme dopřát. A kde jinde vytvořit takový prostor, než přímo v jejich dětském pokoji…

10.08.2020

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444