Moll Unique. Nadčasový design a kvalita, která trvá

Můžete mít nábytek, který vás bude bavit pár let. A můžete mít nábytek, který si oblíbí celá rodina po celý život. Kolekce Unique německé firmy MOLL je nadčasová, minimalistická a bezkonkurenčně kvalitní.

Moll Unique - Design pro život

Koupit si jeden pořádný stůl a mít ho na celý život. Líbí se vám tato představa? Výrobce rostoucího nábytku, německá firma Moll se zaměřuje na výrobu skutečně kvalitního nábytku, který bude sloužit celé rodině. Jak je to možné? Umí se totiž přizpůsobit dítěti i dospělému, štíhlé ženě i vysokému muži. Stoly a židle z kolekce Moll Unique se od běžného rostoucího nábytku odlišují bezkonkurenční kvalitou, nezávadností materiálů, nadčasovým designem, jednoduchou manipulací a komfortem. 
 

Pracovní stůl Moll T7 - stůl pro každého a každou situaci

Pracujete u počítače? Pak není nic důležitějšího než správně sedět. A to jak v kanceláři, tak doma. Ergonomické držení těla zajistí stůl ve správně nastavené výšce. Stůl Moll T7 se dokáže přizpůsobit uživateli při jakékoliv aktivitě. Ať už si čte, píše poznámky nebo spřádá velké plány s kolegy. Stůl snadno změníte na domácí kancelář nebo třeba řemeslný ponk. Díky elektromotorku je nastavení správné výšky stolu velmi jednoduché - z běžného stolu rázem získáte 118 cm vysoký “pult”. 
 

Design, který trvá

Design stolu Moll se soustřeďuje jen na to, co je opravdu důležité. Vyniká moderním minimalistickým vzhledem, a proto se hodí do každého interiériu. Poctivé dřevo působí na člověka uklidňujícím a příjemným dojmem. Povrchy v dekoru ořechu a dubu dodávají stolům punc exkluzivity a trvalého designu.

Vychytávky, díky kterým si stůl zamilujete

Co by byl stůl bez úložného prostoru? Moll T7 je vybaven obří zásuvkou s funkcí push-to-open a vy tak máte dostatek místa pro všechny vaše nezbytnosti, které potřebujete mít po ruce.

Vždy jste bojovali s neposlušnými dráty nebo hledali volnou zásuvku? Stůl Moll T7 je vybaven 6 přípojkami pro širokou škálu napájecích adaptérů s různými zástrčkami. Elegantní kabelová vývodka slouží k vedení kabelu na stůl. Trešničku na pomyslném dortu představuje integrovaná nabíječka QI pro nabíjení chytrých telefonů a hodinek bez potřeby kabelu.



Moll T7 byl nominován na renomovanou cenu German Design Award 2016, jež se uděluje výrobkům, které jsou průkopníky v oblasti designu. V roce 2016 získal stůl Moll T7 ocenění Red Dot Product Design 2016. Toto mezinárodní ocenění je udělováno pouze produktům, které vynikají výjimečným designem.
 

Už žádné statické sezení - židle Moll S9

Už žádná rozviklaná židle, už žádné bolesti zad. Moll představil otočnou židli Moll S9, která nabízí nekonečné možnosti sezení.

Pohyb je pro člověka přirozený, a tak i židle Moll S9 uživatele ponouká k neustálému pohybu. Pohyblivá sedací plocha umožňuje dynamické sezení, které stimuluje svalový systém a metabolismus a prakticky zabraňuje bolesti zad. 
 
Kvalitní zpracování židle Moll S9 je poznat na každém detailu. Perfektní švy a měkké čalounění, bezpečná kolečka, opatřená polyuretanovým povlakem - to vše a mnohem více dělá z obyčejné židle židli elegantní, intuitivní, bezpečnou, pohodlnou a snadno ovladatelnou.
 

Ještě víc prostoru

Kompletní kancelář nebo home office se neobejde bez přídavného úložného prostoru v podobě kontejneru Moll C7. Jeho design souzní se stolem T7 a židlí S9. Dvě velké zásuvky a jedna uzamykatelná nabízí dostatek místa pro vše, co by nemělo ležet na stole, ale musí být nablízku. Pokud si ke kontejneru pořídíte polstrovanou podložku, získáte rázem sedadlo navíc pro spolupracujícího kolegu nebo třeba nečekanou návštěvu.

09.10.2019 | Jana Koenigová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444