Modrá pyramida zaznamenává historicky největší zájem klientů

Rok 2007 bude bezesporu nejúspěšnějším obdobím v historii Modré pyramidy. V  tomto roce se Modrá pyramida začala profilovat jako „banka pro rodinu“ a proto začala  vedle stavebního spoření a úvěrů na bydlení poskytovat další bankovní a pojišťovací produkty. Více než 1 500  poradců s plnou nabídkou produktů  stavebního spořeni, pojištění a  bankovních produktů poskytuje vysoce kvalitní klientský servis ve 160 poradenských centrech po celé České republice. Především díky tomu dokázala Modrá pyramida již potřetí za sebou získat vysoce prestižní ocenění „Stavební spořitelna roku“.

Za 11 měsíců letošního roku (k 30.11.2007) poskytla Modrá pyramida  23 800  úvěrů v objemu přesahujícím 12,9 mld. Kč, což je o 33 % více než v roce předcházejícím, přitom za celý rok 2006 půjčila Modrá pyramida svým klientům 10,5 mld. Kč.  

Oproti loňskému roku bylo uzavřeno více smluv o stavebním spoření, za 11 měsíců letošního roku bylo uzavřeno  107 tisíc smluv o stavebním spoření (včetně navýšení) s cílovou částkou 30,4 mld. Kč, oproti loňským 93 tisícům smluv s cílovou částkou 23 mld. Kč.  

Roste také zájem o pojišťovací produkty: rizikové životní pojištění PYRAMIDA vytvořené Komerční pojišťovnou pouze pro klienty Modré pyramidy, penzijní připojištění Penzijního fondu Komerční banky a Pojištění majetku a odpovědnosti Allianz pojišťovny, ale především pak o nové, tzv. modré produkty, které připravila Modrá pyramida ve spolupráci s Komerční bankou. Jde o: Modrou půjčku, Modrou kreditní kartu, Modré konto a Modré konto plus, Studentské konto G2 a v současné době zaváděné vybrané podílové fondy. Od září, kdy začala Modrá pyramida tyto produkty nabízet, bylo již uzavřeno přes 3 000 těchto produktů. Velký zájem je o Modrá konta, ale také o Modrou půjčku, kterou lze dobře kombinovat s klasickými úvěry na bydlení.

Hypoúvěr je stále nejoblíbenějším produktem

     
Nejoblíbenějším úvěrovým produktem je stále Hypoúvěr. V letošním roce poskytla Modrá pyramida 8 265 Hypoúvěrů v objemu 8,8 mld. Kč. Průměrná výše Hypoúvěru tak již přesahuje milión korun, což znamená, že klienti využívají Hypoúvěr především na koupi či stavbu bytu nebo rodinného domu.

Aktuální nabídka
  • Dárek ke stavebnímu spoření. Každý, kdo si založí stavební spoření u Modré pyramidy s cílovou částkou minimálně 200 tisíc korun, získá moderní čajový servis pro čtyři osoby. V případě, že si společně se smlouvou o stavebním spoření uzavře také penzijní připojištění u Penzijního fondu KB s měsíční úložkou minimálně 300 Kč, dostane navíc kvalitní fleesovou deku. Nabídka platí do konce roku a samozřejmě do vyčerpání zásob.
  • Služba klientům před koncem roku. Také letos vychází Modrá pyramida klientům vstříc a rozšiřuje své služby v klientském centru  CMP (Bělehradská 128, Praha 2) a to i 31. prosince. Hotovostní poklady budou určeny především těm, kteří si uzavřou novou smlouvy o stavebním spoření a nestihli by na svůj účet vložit vklad tak, aby byly peníze na účtu stavebního spoření do 31.12. 2007.   
  • 3 X Suzuki Swift. Toto šikovné auto může vyhrát ten, kdo se stane klientem do konce roku a obdrží výpis z účtu od Modré pyramidy. Pak už stačí jen odpovědět co nejpřesněji na soutěžní otázku. Do soutěže se tak mohou zapojit jak ti, kteří uzavřou smlouvu do konce letošního roku, tak všichni stávající klienti.
  • Modrá půjčka. Spotřebitelský úvěr až do výše 250 tisíc korun bez zajištění, bezplatné zpracování a vedení zdarma, dřívější splacení bez penalizace. Součástí je také zdarma pojištění schopnosti splácet. Výhodou je prodloužení doby splatnosti až na 7 let.  
  • Modré konto a Modré konto Plus. Plnohodnotné bankovní účty vedené v Komerční bance, jejichž součástí je platební karta, přímé bankovnictví a bezplatný výběr z bankomatu KB. Výhodou pro klienty Modré pyramidy je možnost bezplatného vedení, pokud měsíční kreditní obrat na kontě přesáhne 15 tisíc nebo 25 tisíc korun v případě Modrého konta Plus.
  • Modrá kreditní karta. Kreditní karta s úvěrovým limitem až 250 tisíc korun. Speciálním benefitem této karty je to, že pokud klient s kartou utratí za rok více než 36 tisíc korun, neplatí žádné poplatky za vydání karty ani vedení úvěrového účtu.
  • Konto G2. Velmi bohatý bankovní balíček Komerční banky pro studenty středních a vysokých škol ve věku 15 až 30 let, opět v něm nechybí platební karta, internetové bankovnictví a řada další služeb.
13.12.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444