Modrá pyramida - příslib dalšího rozvoje

Komerční banka, a.s. včera oznámila uzavření smlouvy o koupi podílu až do výše 50% ve společnosti Modrá pyramida stavební spořitelna, a.s. od BHW Holding AG.

Modrá pyramida tento akt vítá. Zázemí tak silného akcionáře, jakým Komerční banka je, dává vynikající předpoklady pro její další rozvoj. Je to zároveň pozitivní signál pro klienty Modré pyramidy, kterým tato třetí největší stavební spořitelna v ČR takto bude moci nabídnout další zkvalitnění klientského servisu, ještě vyšší dostupnost a rychlost vyřizování žádostí o úvěry a zároveň rozšíření palety produktů i služeb.


Komerční banka a Modrá pyramida stavební spořitelna - vynikající strategický krok a příslib potenciálu pro další rozvoj


Tato transakce je významným strategickým krokem pro Komerční banku  z hlediska expanze na domácím trhu a zároveň posiluje její klíčové tržní postavení. Komerční banka i Modrá pyramida tak budou mít možnost využít výhod plynoucích ze synergií a křížového prodeje:


Téměř 1 milión klientů Modré pyramidy získá snadnější přístup k široké nabídce bankovních produktů špičkové kvality, nabízených Komerční bankou  a dalšími společnostmi ze skupiny Société Générale působícími v České republice;


pro zaměstnance Modré pyramidy a síť jejích finančních poradců se otevřou nové možnosti kariérového rozvoje v rámci celé skupiny Komerční banky;


KB získá přístup k profesionální a exkluzivní síti finančních poradců, kteří tak doplní širokou sít poboček KB a dalších distribučních kanálů.

21.07.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444