Modrá pyramida potřetí „Stavební spořitelnou roku“

V  prestižní soutěži MasterCard Banka roku 2007 získala Modrá pyramida již potřetí nejvyšší ocenění.  Na slavnostním večeru převzal 1. listopadu  cenu  „Stavební spořitelna roku 2007“ pan André Léger, předseda představenstva a ředitel Modré pyramidy stavební spořitelny, který ve svém vystoupení poděkoval všem  zaměstnancům  a spolupracovníkům Modré pyramidy a Komerční banky, kteří společně uvádějí do života koncept „Modrá pyramida – banka pro rodinu“. Jeho součástí je nová obchodní nabídka pro klienty této stavební spořitelny zahrnující  tzv. modré produkty,  například  Modrou půjčku, Modrou kreditní kartu nebo Modré konto.

U příležitosti vyhlášení výsledků  pan André Léger dále uvedl: „Český bankovní trh je velice konkurenční a najdeme zde opravdu širokou škálu sofistikovaných finančních produktů, ale nyní je velice podstatné, jakým způsobem je klient osloven a jaký mu je nabízen komfort obsluhy. Zde vidíme stále prostor pro inovaci a zlepšení. Právě s ohledem na tuto skutečnost připravila Modrá pyramida koncept Rodinného finančního poradce, který je schopen připravit individuální nabídku zohledňující skutečné potřeby celé rodiny, ale chceme zároveň klientům pomáhat získat přehled v oblasti financí.“

Modrá pyramida získala nejvyšší ocenění již potřetí za sebou a je „Stavební spořitelnou roků 2005, 2006 a 2007“.   V letošním ročníku se umístila na druhém místě  Českomoravská stavební spořitelna a na  třetím Stavební spořitelna České spořitelny.
02.11.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444