Moderní zabezpečení domu nebo bytu opravdu funguje

Pro dokonalé zabezpečení vašeho domu nebo bytu je nutné po mechanickém zabezpečení, jakož jsou bezpečnostní dveře a okna, vhodné doplnit tyto bezpečnostní prvky i o kvalitní elektronický zabezpečovací nebo kamerový systém.

Nejvhodnější je ale spojení všech těchto typů, a elektronický zabezpečovací systém (alarm) spojit i s kamerovým systémem. EZS jak se elektronickému zabezpečovacímu systému zkráceně říká, funguje na principu detekčních prvků, jakož jsou PIR (pohybová čidla), magnetické kontakty, čidla rozbití skla nebo čidla požáru, které jsou napojeny na ústřednu a ta vyhodnocuje případné napadení či vniknutí do objektu. Ústředna EZS poté vyhlásí poplach, kdy se sepne lokální siréna a následně v tu samou chvíli oznámí majiteli poplach pomocí sms zprávy nebo předá tuto zprávu centrálnímu pultu ochrany, která na místo vyšle zásahovou jednotku a zkontroluje objekt.
Pro ještě lepší přehled o hlídaném objektu a také jako nejlepší preventivní ochrana či pořízení důkazního materiálu, je skvělým pomocníkem kamerový systém. Dle dispozic vašich prostor se navrhuje, stejně jako u EZS, systém přímo na míru dle požadavků. Je možné tedy monitorovat a zabezpečit vnitřní prostory, jako je chodba, vstupy do budov, sklep, ale i celý obvodový plášť budovy, včetně garáže, příjezdové cesty, zahrady atd., a to tak, abyste měli přehled o celém okolí své nemovitosti.

Obraz z kamer je zaznamenáván na nahrávací zařízení s různou dobou záznamu, přes které je možno  sledovat i živý obraz na monitoru či televizi, ale také přes počítač či telefon a tablet z kteréhokoliv místa skrze internetové připojení.
Kamerové systémy dělíme na analogové a IP systémy, které jsou dnes díky rychlému vývoji v technologiích daleko před starými analogovými systémy.  Jejich pořizovací cena je o trochu vyšší, ale díky vysokému rozlišení a detailech v obraze, které jsou pro kvalitní kamerový systém žádané, jasně vítězí. Dokonce lze říci, že v některých případech použití lze jednou IP kamerou nahradit i několik analogových kamer, čím se snižují náklady na pořízení takového systému.


Dobře zvolený a navržený zabezpečovací a kamerový systém z kvalitních komponent od profesionální firmy vám nejen pomůže snížit obavy o váš majetek a blízké, ale je také obrovským preventivním nástrojem jak odradit potencionálního zloděje či vandala.

Firma KLIMATRON SERVIS s.r.o. vám nabídne návrh a vypracování nezávazné nabídky na kamerový a elektronický zabezpečovací systém zcela zdarma, včetně prohlídky technikem po celé ČR. Následný servis a péče o zákazníka je pro společnost KLIMATRON SERVIS s.r.o. prioritou.
22.11.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444