Moderní tepelný design v koupelně

Připojovací sada x-link plus

Připojovací sada x-link plus

Jako doplnění k podlahovému vytápění nebo výkonný silný solitér – v koupelně vhodně přizpůsobený designový radiátor je v dnešní době samozřejmostí. Kermi, specialista v oblasti topné a sanitární techniky pro prostorové klima a sprchový design, nabízí široký výběr otopných těles, která jsou v perfektním souladu s aktuálními trendy koupelen. Společnost Kermi reaguje svými designovými radiátory s obzvláště vysokým tepelným výkonem na stále se zvyšující poptávku po větších koupeknách.

Široké spektrum stavebních rozměrů radiátorů umožňuje optimální přizpůsobení otopného tělesa na příslušnou tepelnou potřebu. Individuálnímu barevnému uspořádání se meze nekladou. Kermi designové radiátory jsou k dostání ve všech klasických RAL barvách, sanitárních a trendových barvách ediční kolekce Kermi a částečně také v chromu. Všechny modely perfektně splňují prvotní požadavek – zavěšení a sušení ručníků. Kermi designové radiátory jsou také k dostání coby model s přídavným elektrickým vytápěním pro použití v přechodném období nebo pro výhradně elektrický provoz.

IDEOS & ICARO - netradiční vzhled tepelného komfortu

Charakteristicky nezaměnitelný vzhled Kermi designového radiátoru IDEOS jsou hvězdicovité prvky, které v různých stavebních výškách a délkách formují obdivuhodnou skulpturu. Designový radiátor ICARO ztvárňuje kulatá otopná trubka ve tvaru meandrového otopného hada, do nějž lze jednoduše a pohodlně zavěsit ručníky.

Ideos - hvězdicovité elementy spojující se ve skulpturní moderní objekt. (vlevo)  Icaro – dynamicky točící se kulatá topná trubka připomínající meandrového otopného hada.

DUETT - dvojitá síla pro velké koupelny

Model DUETT-D nabízí rychlé rekonstrukční řešení výměny starých DIN radiátorů a to i u starších koupelen – rychle a jednoduše bez jakéhokoli zašpinění a s malým instalačním vynaložením. K dostání je také v provedení pro přídavný elektrický provoz nebo pro výhradně elektrické vytápění.

PATEO A RUBEO - jasný plochý design ve formátu na výšku

Otopná tělesa PATEO a RUBEO ve vertikálním provedení zkrášlují stěny mezi velkoplošnými okny a dveřmi nebo ve výklencích a prostupují tak silněji do popředí místnosti. Designový radiátor Rubeo vzhledově připomíná designový radiátor Pateo. Rozeznat je lze tak, že Pateo má oproti Rubeo lehce zaoblené boky. Otopná tělesa Pateo a Rubeo tak nabízí výběr mezi úzkým geometrickým nebo lehce zaobleným tvarem.

Designový radiátor Rubeo (vlevo), Pateo (vpravo).

X-LINK PLUS - připojovací sada pro podlahové vytápění

Speciální roli při vytápění koupelny hraje PŘIPOJOVACÍ SADA X-LINK PLUS. Připojovací sada x-link plus je ideální řešení při rekonstruování a umožňuje kombinovat Kermi designové radiátory spolu s podlahovým vytápěním x-net - jednoduše a rychle, zcela bez odděleného otopného kruhu.

Více informací naleznete na www.kermi.cz

 
 
18.10.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444