Moderní skladování

City Self-Storage pronajímá bezpečné skladovací kóje pro osobní i firemní využití. Sklady si můžete pronajmout na dobu již od jednoho týdne. Přístup k věcem máte neomezeně 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pronajměte si soukromou, čistou a suchou skladovací místnost, kterou uzamknete vlastním zámkem.

Velikost skladů je od 1 do 60 m2. Skladovací prostory mají propracovaný bezpečnostní systém, celý areál je střežen průmyslovými kamerami 24 hodin denně. Každý zákazník má vlastní bezpečnostní přístupový kód, jednotlivé skladovací kóje mají vlastní alarmy. V soukromých úschovnách City City Self-Storage můžete skladovat téměř cokoliv, např. sportovní vybavení, sezónní věci, přebytečný nábytek, elektroniku nebo obchodní zboží.

Dovolujeme si Vám nabídnout mimořádnou akci. Poslední velké sklady v City Self Storage Holešovice o velikostech 37 m2, 49 m2, 52 m2 a 61 m2. Nabízíme sklady k okamžitému pronájmu, vhodné pro archivy (zajistíme i regály, případně krabice), reklamní předměty, firemní zboží atd. Bližší informace na www.cityselfstorage.cz, tel. +420 296 788 111, případně pište na holesovice@cityselfstorage.com.

 

 

27.05.2008
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444