Moderní, kvalitní a levná ložnice? Francouzský výrobce ví, jak na to

Přední francouzský výrobce nábytku, který je známý svým kvalitním provedením, představuje novinku - Ložnici COMBI. Ložnice Combi kombinuje současné potřeby uživatelů. Nabízí praktičnost, moderní minimalistický vzhled a to vše za nízké pořizovací náklady.

Ložnice, vhodná také do studentského pokoje, je vyrobena z bukového lamina v kombinaci s šedou barvou. Zákazník má možnost kombinovat jednotlivé části sestavy či dokupovat příslušenství po kusech. Díky této variabilitě si může sestavit klasickou ložnici, ložnici pro mladé nebo studentský pokoj podle vlastních představ. Kolekce Combi je více než skvělou variantou ložnice do malých bytů.

Dostatek úložného prostoru je zajištěn třemi hlubokými šuplíky, které lze zasunout pod postel z pravé, nebo levé strany postele (dle potřeby umístění). Ložnice obsahuje šuplíkovou komodu, která je nezbytná pro uložení drobných oděvů, noční stolek se šuplíkem a skříňkou. Šatní skříň Combi je rozdělená na část policovou a část s šatní tyčí. Dřevěné úchytky jsou vedené v bukové barvě. Výrazným prvkem postele je vyšší zadní čelo v bukovém provedení.


Součástí postele může být i nádstavec, který slouží jako odkládací místo pro telefon, knihu, cennosti nebo jiné drobnosti. Velkou vychytávkou je zde zabudované bezdrátové nabíjení mobilního telefonu, USB port, LED osvětlení, elektrická zásuvka a zvukové reproduktory. Dalším neobvyklým, ale značně praktickým prvkem ložnice Combi je televizní stěna, která je rozdělena na část skříňovou a část televizní. TV stěnu v ložnici ocení především milovníci televizních pořadů. Pro ty, kteří si neoblíbili sledování televize v ložnici, připravil výrobce variantu bez zabudování média. Všechny moderní prvky, které jsou doménou mladých, slouží díky své užitečnosti a jednoduchosti i věkově zralejším.


Jednotlivé varianty a díly ložnice Combi spolu s jejich parametry a cenami jsou pro vás k dispozici ZDE.

Dražší, ale pořád cenově dostupnou variantou ložnice, je sestava CHRISTIE. Jedná se také o variabilní sestavu, která je vhodná pro vybavení ložnic. Nábytek z ložnicové kolekce Christie je vyrobený v kombinaci materiálů lamina a MDF desky na předních plochách dílů v bílé barvě, dodávající nábytku jasnost, čistotu a zvětšení okolního prostoru. Světlá ložnice Christie má tvar soklu navrženého tak, aby byla zajištěna vzdušnost jednotlivých dílů. Sestava obsahuje kovové úchytky. Ze sestavy Christie lze vybírat komody, skříň, postele, stolky. Program Christie nabízí dva typy postelí: s předním vyšším čelem postele a bez předního čela postele. Více informací o dostupnosti sestavy Christie můžete získat ZDE.
 

Luxusní kolekce Kaya, vhodná pro vybavení ložnic zútulní každou domácnost. Nábytek má jednoduchý a hřejivý design a je vyrobený v kombinaci masiv/podýhovaná MDF v odstínu dub. Program Kaya nabízí postele ve dvou velikostech, komodu se třemi šuplíky, šatní skříň a další prvky, které naleznete v popisu produktu ložnice Kaya. Noční stolek obsahuje šuplík a přihrádku a lze jej doplnit k posteli Kaya. Útulnou ložnici můžete doplnit opěrnými polštáři, které oceníte při relaxaci nebo čtení knihy.
11.10.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444