Moderní krby s patentovaným akumulačním obložením

Zřejmě nenávratně pryč je doba, kdy byla velká poptávka po rustikálních krbech převážně z červených nebo šamotových cihel. Postupem času i vlivem změn v zařizování nových interiérů se do popředí dostaly krby jednoduchých linií, kde spíše převažují omítkové části krbu. Dnes těmto krbům říkáme moderní nebo omítkové.

Jelikož vývoj krbů nešel zastavit, velké firmy (např. HARK) začaly vyvíjet a následně dodávat na světový trh krby z již předpřipravených dílů. Tento systém jednak podstatně krátí čas samotné montáže krbu u zákazníka, což dnes zákazníci velmi oceňují, a současně výrazně zpřesňuje kvalitu obložení, která má vliv na celkový estetický výsledek stavby krbu.

Firma HARK však zašla ještě dál a nezůstalo pouze u estetiky. Cílem vývoje omítkového obložení bylo také zajistit akumulační schopnost šamotového obložení. Toto se velmi dobře vyřešilo vyvinutím patentovaného akumulačního obložení. Akumulační desky HARK získaly základní šedou barvu. Lze je tedy využít i pro dnes žádané "betonové" krby, oblíbené zejména u architektů a designérů. 

Firma HARK dodala na trh zcela novou řadu krbů, kterou nazvala Studiosérie. Obložení krbů je z šedivého pohledového akumulačního materiálu, který lze také nabarvit dle výběru barev RAL. Na přání zákazníka je také možné toto akumulační obložení omítnout.

Moderní krby Studiosérie jsou variabilní

Dnes je Studiosérie velmi oblíbená řada krbů, která nabízí nespočet různých, stále přibývajících modelů krbů. Krby Studiosérie lze rozšířit o mramorové (žulové) spodní římsy nebo regál s osvětlením. Na zákazníkovi rovněž záleží, jakou si zvolí tloušťku a barevné provedení mramorových říms.

Doporučujeme 

Navštivte webovou stránku dovozce do ČR, kde se dozvíte podrobnosti o krbech HARK:
http://www.krby-fortell.cz/krby. Také nová moderní krbová kamna firmy HARK naleznete zde: http://www.krby-fortell.cz/krbova-kamna-hark
10.04.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444