Moderní domovní telefony přispívají k pocitu bezpečí

Moderní domovní telefony přinášejí větší pohodlí v komunikaci mezi interiérem domu a vstupem k němu a dávají zvýšený pocit bezpečí obyvatelům rodinných i bytových domů. Inovativní domovní telefony ABB-Welcome mají navíc stylový design a  nabízejí komfort integrované handsfree funkce.

Nové moderní audio a videotelefony ABB-Welcome se skládají vždy z venkovního tlačítkového tabla v provedení audio nebo video a vnitřního domovního telefonu v provedení audio s displejem nebo videotelefonu.

Komfort, bezpečnost perfektní design

Audio i video tabla mají špičkový design a jsou vyrobena z robustní ušlechtilé oceli v provedení leštěná ocel nebo bílá. Jsou odolná vůči vandalům a chráněna proti neoprávněnému vniknutí a mechanickému poškození. Video tabla, která jsou určena všem, kdo kladou důraz na maximální bezpečnost a komfort, jsou vybavena vysoce kvalitní barevnou kamerou s mimořádným zorným polem a nočním viděním. Variabilita tlačítkových tabel umožňuje využití těchto přístrojů v rodinném domě i v obytném domě s mnoha byty. Výrobce vychází zájemcům vstříc i s tiskem jmenovek, v němž vám vypomůže aplikace na webové adrese www.domovnitelefonyabb.cz.

Značka ABB nabízí kompletní designově sladěné řešení domovních telefonů a elektroinstalací v osmi designových řadách vypínačů a dvaapadesáti barevných a materiálových provedeních

Jedinečné videotelefony

Prostřednictvím domovního videotelefonu ABB-Welcome s dotykovým XXL displejem s úhlopříčkou 18 cm můžete vidět ke vchodu do vašeho domu ve dne i v noci. Jakmile stiskne osoba u vchodových dveří zvonek, její obraz se začne automaticky přenášet na displej a z bezpečnostních důvodů jsou ihned pořízeny tři snímky každého návštěvníka. Při příchodu tak ůdomů snadno zjistíte, kdo zvonil ve vaší nepřítomnosti. Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní. Videotelefon můžete navíc použít jako fotorámeček pro prohlížení fotografií z vložené karty.

Jak vyměnit staré zvonky za moderní domovní telefony?

Instalace moderních domovních telefonů ABB-Welcome namísto zastaralých domovních zvonků je jednoduchá, pokud je k dispozici kabeláž od dveří k rozvodnici a od rozvodnice uvnitř budovy např. do chodby.

Více informací naleznete na www.domovnitelefonyabb.cz

12.07.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444