Moderní bydlení s výhledem na golf

Nejen na to láká nový rezidenční komplex GREENSIDE, jehož výstavba byla zahájena v září 2018 na okraji městské části Černý Most. Svým obyvatelům nabídne komfortní a kvalitní bydlení v unikátní lokalitě.

Moderní bytový komplex kombinuje skvělou dopravní dostupnost (metro Černý Most jen 5 minut) a kompletní občanskou vybavenost s okolní přírodou. Nový bytový projekt totiž vyrůstá v přímém sousedství parku a golfového hřiště, na které bude mít většina bytů nerušený výhled.
 
 
Po svém dokončení bude rezidenční komplex GREENSIDE zahrnovat celkem 5 bytových domů. Každá obytná budova nabízí 26 – 32 moderních bytů s balkony o dispozicích  1+kk, 2+1, 3+1 a 4+kk. V každém bytovém domě budou v posledním patře vybudovány dva exkluzivní byty, každý s vlastní velkou terasou a nádherným výhledem na okolní přírodu. Bytové jednotky jsou dispozičně velmi variabilní a v nabídce jsou varianty s parkováním v samostatné garáži nebo podzemní společné garáže případně parkování venkovní.
 
 
Dokončení první etapy výstavby – bytových domů č. 1 a 2 je plánováno na jaro 2021, finalizace ostatních etap bude plynule navazovat a bude ukončena realizací nového parkovacího domu, který nabídne komfortní a bezpečné parkování i ostatním rezidentům v okolí.
 
 
Zjistěte více informací o rezidenčním komplexu GREENSIDE a dalších projektech společnosti CANABA.
15.11.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444