Moderní betonové dlažby a zahradní architekura LiaStone

S příchodem jara se pravidelně začíná s opravami a novými realizacemi v okolí domů, na zahradách i v parcích. Budují se odpočinkové zóny, různé stěny a zídky, zpevňují se svahy, staví ploty, dláždí parkoviště, terasy i chodníky... Také vás to letos čeká? Pak je nevyšší čas začít vybírat.

Beton, jako prvek zahradní architektury, plní svou funkci dokonale. Je trvanlivý a velice odolný v boji s přírodními živly, takže slouží bezproblémově po mnoho let. Zároveň je díky široké nabídce rozměrů, barev a dekorů snadné vybrat tu správnou kombinaci, která bude vaší zahradě slušet.
 

Moderní barvy a formáty dlažeb

Barva je jedním z nejdůležitějších faktorů, který ovlivňuje výběr dlažby. Hned v závěsu za barvou je pak tvar a formát kostek. Barvy se řídí jak jinak než trendy. Šedá už se totiž moc nenosí. IN jsou teplé zemité odstíny krémové, hnědé, červené i okrové a také jejich kombinace - colormixy, které zaujmou na první pohled. Do popředí se dostávají především různé mixy s bílou barvou.
 
 
I volba formátů prošla revolucí. Klasika 10x20 cm může být sice nadčasová, ale rozhodně nenadchne. Teď vedou velké formáty. Často se také kombinuje několik různých formátů v nápaditých skladbách, nebo se skládají mozaiky, kde jsou prvky rozmístěny zcela nahodile. Právě velké množství možností je jedním z důvodů, proč si betonová dlažba najde svoje místo jak v moderní architektuře, tak při rekonstrukci chaty či chalupy.
 
 

Inspirujte se v on-line katalogu

Pro stavební práce na zahradě potřebujete kromě zručných rukou především kvalitní materiál, ale také inspiraci. Betonová dlažba se dá totiž položit mnoha různými způsoby, nemluvě o stavbě okrasné stěny!

Na webu www.liastone.cz najdete nejen široký sortiment zahradní architektury a zákaznických služeb, ale také kalkulačky a nástroje pro plánování dlážděných ploch. V chytrém on-line plánovači si můžete vybrat požadovaný vzhled dlážděné plochy, spočítat cenu dlažby, poptat dopravu nebo třeba i pokládku.

Jak vypadají dekory betonových dlažeb LiaStone v praxi si můžete prohlédnout v galerii referencí nebo ve fotogaleriích u jednotlivých produktů.
 

Další sortiment LiaStone

Nabídka LiaStone zahrnuje více než 20 druhů betonových dlažeb, které jsou k dostání v nových, moderních barvách a colormixech. Kromě nich najdete v sortimentu LiaStone také  tvárnice pro stavbu opěrných stěn i betonových plotů. Nechybí ani nezbytné doplňky jakými jsou plotové stříšky, obrubníky, palisády, žlaby, úhelníky, schody apod.
13.03.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444