Mobilní fasádní studio Sto je připraveno vyjet i k vám

Zateplení rodinného domu je investicí, která se nejenom finančně vyplatí, ale v závislosti na způsobu vytápění domu i výrazně zvýší komfort bydlení. Pokud jste se rozhodli zateplit svůj dům, je nejlepší zvolit komplexní systém, který zateplení vyřeší do posledního detailu. A vám tak odpadne spousta starostí.

Máte zájem o bezplatné poradenství? Stačí vyplnit formulář na webových stránkách www.zateplitdum.cz a společnost Sto s.r.o. za vámi vyšle jednoho ze svých obchodně-technických zástupců, který s vámi probere konkrétní možnosti vaší nemovitosti a doporučí vhodné řešení. Ano, čtete správně! Tuto velmi atraktivní a zcela bezplatnou službu mohou využít všichni majitelé rodinných domů.

Mobilní fasádní studio přijede přímo k vám, v čase, který vám bude vyhovovat. To však zdaleka nejsou jediné důvody pro volbu této unikátní služby – nemusíte nikam chodit a trávit mnoho času zaměřováním domu či hledáním správného řešení. Nezáleží také, zda máte nezateplenou novostavbu nebo uvažujete o rekonstrukci již stojícího rodinného domu.
 

Komplexní systém zateplení

Řada investorů se doposud spoléhala na stavebniny ve svém okolí, ale proč chodit za kovaříčkem, když můžete jít přímo ke kováři. Společnost Sto je součástí mezinárodního koncernu, který je světovým lídrem v oblasti kontaktních zateplovacích systémů. Součástí sortimentu jsou i předsazené odvětrávané systémy, fasádní i interiérové omítky a barvy, lepicí a stěrkové tmely, designové úpravy stěn, systémová řešení pro podlahy, balkóny a sanaci betonu. Základem rozsáhlé nabídky jsou nejkvalitnější produkty, prvotřídní služby, poradenství a individuální přístup. Společnost Sto je přímým a kompetentním partnerem, kdy mezi vámi jako investorem a společností v roli dodavatele není žádný mezistupeň.
 
Rodinný dům před a po zateplení
 
Zateplení budov je v současnosti samozřejmostí a dopad na úsporu nákladů na vytápění je značný, investované prostředky se vám rychle vrátí. Obavy nemusíte mít ani z nedostatečných znalostí složité oblasti zateplování. Technici Sto zdarma ověří stav vaší stávající fasády a sami připraví návrh zateplení včetně možnosti administrace dotačního programu Zelená úsporám. Jsou schopni také pomoci s výběrem optimálního řešení pro konkrétní stavbu a sladění požadavků do časového plánu.

Začínáte uvažovat a zajímá vás, jak to celé probíhá? Je to jednoduché – v dohodnutém termínu vám zástupci Sto dovezou v autě na ukázku celou řadu možných fasádních povrchů a typů zateplení. Přímo na místě si můžete vybrat z bohaté palety odstínů barev a kamínkových omítek. Navíc vám mohou pomoci i s výběrem stavební firmy nebo požadavků na ni. Často také pomáhají vybrané stavební firmě s řešením detailů v průběhu samotné realizace zateplení.
 
Realizace zateplení - Sto s.r.o.
 

Řešení pro rodinné i bytové domy

Nabídka kontaktních zateplovacích systémů je široká. Klasika mezi zateplovacími systémy je  StoTherm Classic. Tento vysoce mechanicky odolný zateplovací systém je tvořen organickými stěrkami a omítkami spolu s EPS deskami nebo minerální vlnou. O kvalitách tohoto systému se jeho uživatelé přesvědčují již déle než 50 let. Dalším je minerální skladba omítek s deskami z tvrzeného pěnového polystyrénu StoTherm Vario. Tento systém je nejprodávanějším kontaktním zateplovacím systémem společnosti Sto. Díky dobrému poměru kvalita/cena se v posledních letech uplatňuje v široké míře především při dodatečném zateplení domů. Systém StoTherm Mineral je difuzně otevřený nehořlavý kontaktní zateplovací systém, určený především pro budovy, kde jsou zvýšené požadavky na požární ochranu. Ten, kdo hledá „čistě“ minerální systém, volí StoTherm Mineral. Systém StoTherm Wood je určený především pro dřevostavby. Díky dřevovláknitým tepelně izolačním deskám představuje ekologický systém, který je v kombinaci s vrchní minerální omítkou biologicky odbouratelný.
 
Realizace zateplení - Sto s.r.o.
 
Pro každý zateplovací systém vám Sto umožní vybrat si některou z početných variant kombinací dekorativních povrchových úprav. Řada investorů například často a velmi účelně využívá úpravu povrchů staveb ve vzhledu pohledového betonu. Oblíbené jsou cihly a cihelné pásky či fasády se vzhledem dřeva nebo s metalickým nátěrem. Při ztvárnění fasád se těší velké oblibě i fasádní prvky StoDeco. Poškozeným starým stavbám vracejí jejich původní vzhled, moderním stavbám propůjčují individuální rysy. Téměř nevyčerpatelný je výběr fasádních omítek v nejrůznějších zrnitostech a barvách, které lze použít pro téměř všechny druhu podkladu a k jakémukoliv účelu užití. Široká nabídka nabízí klasické škrábané a rýhované omítky, univerzální modelační omítky i mimořádně odolné omítky z přírodních kamínků. Vysoce dekorativní je i vrchní omítka se škrábanou strukturou Sto Lotusan K / MP se samočistícím lotosovým efektem, díky kterému jsou nečistoty z omítky smývány deštěm.
 

Oživte váš dům barevnou fasádou

Barvy mají mezi povrchovými úpravami mimořádné postavení, neboť díky nim mohou architektonické prvky zprostředkovat okolí také emotivní zážitek. Barevný program Sto splňuje vysoce estetické nároky a je založen na lidském vnímání barev. Klasikem od Sto je extrémně uživatelsky přívětivý systém StoColor, jehož základní barvy, stavbu systému a barevné řady lze ve vzornících intuitivně a rychle pochopit. Potřebujete snížit riziko vytvoření řas a hub na fasádě, ať se děje cokoliv? Pak má pro vás Sto připraveny silně vodoodpudivé fasádní barvy StoColor Dryonic, které díky svému mikro strukturovanému povrchu cíleně odvádí dešťovou a zkondenzovanou vodu a tím brání vzniku typického zeleného a černého znečištění na fasádě.
 
O kvalitu jednotlivých výrobků i celého zateplení se v tomto případě nemusíte obávat. Ta nejvyšší úroveň je dána zejména přípravou technických detailů (příp. projektem), kvalitou zateplovacího systému a kvalitou provedení ze strany realizačních firem. Nevadí ani počasí – v právě končícím zimním období mohou technici společnosti Sto snadno provést termovizní měření rodinných domů, poté vypracovat vhodné řešení a připravit nabídku. Pak stačí vybrat vhodnou realizační firmu - a máte jistotu, že do příští zimy už budete mít dům v novém teplém kabátě.

V případě zájmu si na www.zateplitdum.cz včas rezervujte techniky. Stavební sezóna se blíží a již nyní začínají být kalendáře stavebních firem značně obsazené.
 
Fotografie: Sto s.r.o.
26.02.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444