Mobilní dům jako celoročně obyvatelná chata

Mobilní dům jako celoročně obyvatelná chata - snazší, rychlejší a levnější řešení

Chtěli byste si na svém pozemku postavit chatu? Pokud vás odrazuje celý náročný proces stavby a chtěli byste si chatu užívat již tuto chatařskou sezónu, pořiďte si mobilní dům pro rekreační účely, jehož pořízení je oproti klasické chatě rozhodně daleko snazší, rychlejší a o poznání levnější. Pokud tedy nechcete investovat čas a peníze do stavby chaty či chalupy, tato možnost představuje ideální variantu.

Nemusíte se obávat, že by vám mobilní dům nabídl méně komfortu, než klasická chata. Mobilní domy od Exclusive Heim vám totiž dokážou poskytnout stejné pohodlí, jako domy rodinné, tudíž jejich pořízením opravdu neprohloupíte.

Pokud si mobilní dům vyberete nyní, první teplé dny už můžete vítat na své chatě.

Oproti klasické stavbě chaty pro umístění mobilního domu nepotřebujete povolení, na úřadě si jenom zažádáte o územní souhlas. Ve chvíli, kdy územní souhlas dostanete, montáži vaší mobilní chaty už nic nebrání v cestě.

Mobilní dům, který si u Exclusive Heim vyberete, stačí naložit na tahač a pracovníci ho dovezou až k vašemu pozemku. Pokud je pozemek rovný a má přístup k inženýrským sítím, je instalace domu velice snadná a rychlá. Vaši novou chatu tak můžete k rekreaci používat prakticky ihned.

V případě, že byste chtěli v domku bydlet natrvalo, není problém, mobilní domy od Exclusive Heim jsou pro celoroční bydlení.
28.07.2021 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444