Milujeme matrace, na kterých se dobře spí

Vysoce kvalitní matrace ze studené pěny, matrace s paměťovou pěnou, klasické pěnové matrace nebo taštičkové pružinové matrace – vše česká výroba. JMP Studia zdravého spaní již 25 let pečují o váš zdravý spánek. Česká rodinná firma JMP vyrábí jedny z nejkvalitnějších matrací dostupných na našem trhu.

Mezi dlouhodobě nejprodávanější patří „dokonalá matrace“ – pružný rošt VALTY®. Jedná se o matraci, jejíž velkou předností je možnost nastavení tvrdosti roštu podle váhy spáče. VALTY® zajistí anatomicky správnou podpěru těla a díky své konstrukci i výtečnou hygienu a snadnou údržbu lůžka. Tvrdost roštu lze v průběhu užívání i změnit, což je unikátní výhoda tohoto lehacího systému. VALTY® vyhoví jak vyznavačům tužšího spaní, tak i těm, kteří vyznávají větší pohodlí. 


Matrace ze značkové studené pěny CELTEX®  se vyznačují výtečnou elasticitou i prodyšností. K nejprodávanějším patří sendvičová konstrukce matrace – střed matrace je pevnější a zajišťuje správnou podpěru páteře. Vrchní a spodní strana matrace jsou elastičtější s výraznou povrchovou profilací. Matrace tak velmi dobře podpírá tělo, nepropadá se a zároveň je velmi pohodlná. Matraci si můžete vybrat podle vaší výšky i podle požadavku na její tvrdost. 



Paměťová pěna patří k moderním a velmi oblíbeným materiálům. Používá se na povrchu matrace a zvyšuje pohodlí matrace. Materiál reaguje na zatížení a teplotu a přesně se přizpůsobí tvaru těla. Poddajný povrch matrace šetří klouby a napomáhá správnému oběhu krve během spánku. Vyzkoušejte matrace z JMP s povrchem z výběrové paměťové pěny Celsio®! Budete spát jako v bavlnce. 



V JMP Studiích zdravého spaní najdete také dětské matrace, matrace vhodné pro alergiky nebo komfortní vysoké taštičkové matrace. Při nákupu matrace vždy zohledněte, pro koho je matrace určena. Matraci doporučujeme si před jejím nákupem vyzkoušet – jedná se o dlouhodobou investici a kvalita matrace má bezprostřední vliv na kvalitu spánku. Na špatně zvolené nebo nekvalitní matraci se pravděpodobně i špatně vyspíte. Proto nakupujte u odborníků. V JMP Studiích rozumí matracím již 25 let. 
01.10.2019 | PR
  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444